Izlazite u grad ili ste pozvani na neku svečanost? Odlazite na venčanje ili kafu sa drugaricama, ali ne znate šta da uradite sa svojom kosom, a da vam dobro stoji i da se slaže uz sve što ste obukli. Rešenje je često u pletenicama, jer su jedan od must have trendova kada su frizure u pitanju. Pletenice su toliko zbog poznatih dama postale popularne, da je skoro nemoguće videti ih na svokom ćošku ulice širom gradova, zbog čega bi trebalo da i vi ispoštujete ovaj trend, a mi vam dajemo neke veoma zanimljive predloge.

Ukoliko ste se odlučile za nežniji, romantičniji izgled, haljinu od svile ili čipke, niski rep na stranu odličan je izbor za vas. Osim što kosu opuštenije uhvatite u rep, ostatak kose upletite u jednu “neobaveznu” pletenicu, te ćete izgledati veoma lepo, poput princeza iz bajki i Diznijevih filmova.

Frizure sa pletenicama za sve prilike Frizure sa pletenicama za sve prilike

Čak i onda kada sasvim običan rep svežete i pustite ga tako, jedna malena pletenica koja ide oko glave učiniće da imate savršen modni detalj i ukras na svojoj glavi, a svaki autfit će delovati mnogo bolje i modernije.

Frizure sa pletenicama za sve prilike2 Frizure sa pletenicama za sve prilike
Comments