Exit, Sea Dance, Lake Fest i mnogi drugi festivali kako u našoj zemlji tako i u okruženju učiniće vaše leto uzbudljivijim. Ako ste čekirale datume u kalendaru, kupile karte i odlučile šta ćete obući, ostaje još da odlučite kakvu ćete frizuru nositi. Ona treba da vas izdvaja iz mase, ali, takođe, mora da bude praktična, da se osećate sa njom prijatno i da bude laka za održavanje. Naoružajte se gumicama za kosu, šnalama, maramama i šamponom za suvo pranje i krenite u esperimentisanje.

Dozvoljeno je sve – od pletenica do beachy talasa, od cveća do traka u kosi.

Festival je pravo vreme da pokažete svoje muzičko opredeljenje. Bilo da volite rok stil ili ste više za hipi look, traka preko čela pokazaće to na pravi način.

01 Cara Delevingne frizura Frizure za muzičke festivale

Beachy talasi su jedan od najboljih izbora za festivalsku frizuru. Bez mnogo napora možete dobiti odličnu frizuru koja odgovara kosi različite dužine.

02 Gwyneth Paltrow frizura Frizure za muzičke festivale

Ako imate dugu kosu koja vam smeta prilikom igranja pravo rešenje je visoki konjski rep, a za dodatni šik blago natapirajte gornji sloj repa kako bi postigle razbarušeni look.

03 Doutzen Kroes frizura Frizure za muzičke festivale

Da biste brzo i lako sakrile lošu frizuru mi vam predlažemo da iskopirate look Kejti Peri – upletite pletenicu ili vežite rep, a zatim stavite šešir. Dodatni plus: šešir će vas štiti od sunca tokom dnevnih koncerata.

04 Katy Perry frizura Frizure za muzičke festivale

Dizajnerka Tija Cibani za letnji look predlaže da kosu upletete u visoku pletenicu koja izgleda poput predimenzionirane punđe i ukrasite je dodavanjem marame u jarkoj nijansi. Ako ste fan boho stila mi vam predlažemo da maramu u kosi zamenite cvećem.

05 Tia Cibani frizura Frizure za muzičke festivale

Pletenice su uvek u trendu! Bilo da su debele, ležerno upletene, uvijene u punđu ili sa strane, one su idealne da pokažete svoju maštovitost tokom festivalskih dana.

06 Kristen Stewart frizura Frizure za muzičke festivale

Budite smele! Obojite kosu upadljivom nijansom poput ljubičaste boje Keli Ozborn. Ako ne želite potpuno da promenite boju kose izvucite nekoliko pramenova u ljubičastoj, plavoj ili nekoj jarkoj boji. Definitivno ćete biti primećene.

07 Kelly Osbourne frizura Frizure za muzičke festivale
Aleksandra Jerkov 
Comments