Pretpostavljamo da ste već isplanirale svoj savršeni odmor i da mu se uveliko radujete. Sa prijateljima, porodicom ili partnerom, nije ni važno, bitno je da ćete se konačno opustiti i napuniti baterije. Pakovanje počinje, a mi vam predlažemo nekoliko frizura za plažu, čisto da upotpunite utisak i budete lepe i primećene. Naravno, ove predloge možete iskoristiti i za veče.

Neobaveznu punđicu upotpunite šarenom trakom. Takođe, možete je ukrasiti i na drugačiji način, na primer, pletenicama. Ne zaboravite naočare za sunce!

Pročitaj i ovaj tekst.

Frizura 1 Frizure za plažu

Slatke punđice

Kike su neprevaziđene, a u poslednje vreme je posebno popularan ovaj novi način pletenja (slika levo). A možda više volite tanke, ruske kikice uz samu glavu (slika desno)?

Frizura 2 Frizure za plažu

Kike na razne načine

Ako ipak više volite puštenu kosu, samo je ukrasite malim pletenicama sa strane. Blagi talasi su takođe dobar izbor – prirodno i lepršavo.

Frizura 3 Frizure za plažu

Puštena kosa za devojke koje vole jednostavnost

Konjski rep je klasika. Neka bude čupkast i preko gumice obavijte pramen kose. Možda više volite nizak rep? Učinite ga zanimljivim uz nekoliko gumica koje ćete rasporediti duž celog repa. I šiške lepo idu uz ovu frizuru.

Frizura 4 Frizure za plažu

Podignuta kosa – spas od vrućine

Nije vam do pravljenja frizure? Ma, samo natucite šešir na glavu i pravac plaža!

Frizura 5 Frizure za plažu

E, to se zove beach look!

Izvori fotografija: goldfishkiss.com, dailymakeover.com


Ivana Tomić – je studentkinja Fakulteta političkih nauka, koja se, iako uskoro puni 21 godinu, i dalje ponaša detinjasto i budalasto. Ne krivite je, to je zbog sestrića sa kojim se glupira po ceo dan. Trenutno piskara sve i svašta, više za svoju dušu, ali se nada da će jednog dana imati uspešnu karijeru ozbiljnog novinara. Obožava da tračari sa svojom najboljom drugaricom Nedom uz jaku, domaću kafu. Druženje sa porodicom i kućnim ljubimcima je ispunjava. Mogla bi da živi na krompirićima i višnjama u svim oblicima. I dalje na vratima sobe čuva poster Džonija Depa. Voli jednog Marka.

Comments