Hot topics

7 najpopularnijih modela vereničkog prstenja i burmi u 2020.

#MySkinMyWay: Slavimo lepotu i jedinstvenost tvoje kože! Prijavi se i budi deo našeg beauty advertorijala!

3 razloga zašto je novi Huawei P40 Pro+ pravi izbor za tvoj novi mobilni telefon

#Staycation? Ovo su naši predlozi kako da provedete najbolje leto ikad!

Sve što treba da znaš o FOREO LUNA fofo – prvom pametnom beauty uređaju!

3 ideje kako da provedeš odmor u gradu – i ipak dobiješ leto za pamćenje!

Koje dodatke ishrani treba da konzumiraš za očuvanje opšteg zdravlja

Kako da se dobro provedeš ovog leta – čak i ako nigde ne putuješ!

Ljubavni horoskop za jul 2020.

Najvažnije stvari na životnom spisku posle 30-e

1/2

Kao što već ptice na grani znaju, trendovi koji su obeležili ovu sezonu su udobnost, komfor i lepršavost. Na modnim pistama videli smo sve verzije ženskih haljina, široke, strukirane, sa dugim rukavima, one koje ističu siluetu, mini, midi, maksi haljine, glamurozne haljine, haljine za svaki dan… Nova modna reč koja označava svu “šljampavu”, opuštenu odeću je frumpy. Ukoliko se pitaš kakva je to odeća, to je odeća koja nije ni mladalačka, ni glamurozna, dosadna je i priliči starijim ženama. Ne ističe žensku figuru, deluje univerzalno i nema baš nikakav oblik. Posle svih ovih atributa zapitala si se zašto se takva odeća uopšte nosi? Sve ovo o tvojoj haljini bi verovatno rekla tvoja mama, baka, a možda i ti ukoliko si fan diskretnije i elegantnije garderobe.

Frumpy stil je trend koji su potrošači diktirali modnoj industriji. Modna industrija je davno počela da osluškuje želje i potrebe svojih potrošača, a ove sezone to je bila žudnja za udobnošću i slobodom. Žene ove sezone same odlučuju šta je privlačno i laskavo. Ova modna novina je pravi predah od svih tesnih i neudobnih trendova. Zahvaljujući društvenim mrežama moda je napokon u rukama konzumenta. Maksi oversized zatvorene haljine sa dugim rukavima totalni su hit ove sezone, a malo ko bi mogao da kaže da će baš one imati toliki komercijalni uspeh. Haljine koje volimo i nosimo ove sezone su prikladne za žene svih godina i svakog oblika tela i svaka od njih će izgledati prelepo.

Ovaj naziv korišćen je u prošlosti i njime su označene žene koje su stigle do određenih životnih godina i kao upozorenje mladim ženama da ne smeju nositi odeću u kojoj će izgledati “nelaskavo” i neprilagođeno. Istraživanja su pokazala da žene danas kupuju odeću na osnovu toga koliko se prijatno osećaju, a ne koliko privlačno izgledaju. Neki dizajneri smatraju da ovakav izgled čini ženu još više seksi, jer silueta tela nije očita, sakrivena je, a žena je samopouzdanija.

Editors choice