Patike su se ranije gotovo isključivo dovodile u vezu sa sportom i treniranjem, međutim, danas, s obzirom na to da obožavamo udobnost i slobodu koje nam one pružaju, nosimo ih svakodnevno, u svim prilikama i sasvim sigurno – od jutra do večeri!

Danas su patike čak i mnogo više od običnog trenda i aksesoara bez kog ne možemo. Popularizacijom “chunky” patika i generalno patika koje se izdvajaju iz mase svojim drugačijim izgledom, patike su postale izraz ličnog stila ili bunta, simbol lifestyle-a, statusni simbol i onaj statement detalj kojim najbolje pokazujemo ko smo, šta volimo i kako se osećamo. Da, danas su patike toliko važne!

11ig Futuristički dizajn, trendi izgled: Ovo su patike koje se nalaze na svačijoj #musthave listi

Ipak, na kraju dana, patike su i dalje patike. Moraju da budu funkcionalne, da pružaju beskompromisnu udobnost, da budu prijatne i lagane jer – zato ih i volimo! Ali, osim toga, na dizajnerima je još jedan težak zadatak – izgled patike. S obzirom na to da su patike trend sam po sebi, one jednostavno moraju da pruže nešto novo i drugačije iz sezone u sezonu i precizno isprate potrebe svojih obožavatelja, kako kada je u pitanju praktična strana, tako i kada je u pitanju ona estetska.

Nike Air Max 720 je savršen primer kako patika može da bude toliko udobna da pruža neverovatan osećaj hodanja po oblacima (zahvaljujući najvećem air đonu do sada koji se idealno prilagođava stopalu), a da istovremeno prikaže i novu estetiku dobro poznatog i kultnog modela. Trendi izgled i futuristički dizajn postignuti su pažljivo osmišljenim kombinacijama boja koje su nastale inspirisane fascinantnim prirodnim fenomenima poput erupcije vulkana, izlaskom i zalaskom sunca ili polarnom svetlošću.

Air Max 720 je za kratko vreme postao hit u svetu kao novi #sneaker trend. Sa lajtmotivom “go bigger”, osvojio je srca svih onih koji su svoj stil izgradili upravo na ovom tipu obuće i tako obezbedio svoje mesto na #musthave listama svih pravih zaljubljenika i kolekcionara patika.

21ig Futuristički dizajn, trendi izgled: Ovo su patike koje se nalaze na svačijoj #musthave listi

Novi Air Max model 720 razlikuje se od modela 270 zbog 6 mm višeg đona što je zapravo duplo veći đon u odnosu na ono što smo do sada imali prilike da isprobamo. Kao i do sada, tu su lagani, vazdušasti materijali zbog kojih su ove patike toliko omiljene, kao i integrisani sistem pertlanja. Zahvaljujući AM720 brendingu na jeziku, ovaj model je još upečatljiviji i zanimljiviji.

1 ig Futuristički dizajn, trendi izgled: Ovo su patike koje se nalaze na svačijoj #musthave listi

Već više sezona unazad, u modi je dozvoljeno sve, podstiče se razigranost i kreativnost pojedinca, a autentičnost je trend koji se najviše ceni. Za one koji su praktični, ali nisu imuni ni na “eye-catching” dizajn, patike su pravi izbor za isticanje svega onoga što jesu ili žele da budu. A Nike Air Max 720 upravo to i pruža.

7ig Futuristički dizajn, trendi izgled: Ovo su patike koje se nalaze na svačijoj #musthave listi

Nike Air Max 720 patike dostupne su u svim BUZZ shop-ovima i online!

Ivana

Comments