Globalni fitness i lifestyle brend Reebok predstavio je partnerstvo sa jednom od trenutno najpopularnijih svetskih glumica, Gal Gadot. Kao neko ko se ističe izvanrednom hrabrošću, talentom i unutrašnjom snagom, ova tridesetdvogodišnja izraelska glumica i model stala je rame uz rame sa Arianom Grande, Gigi Hadid i Viktorijom Bekam, koje su zajedno sa brendom Reebok u misiji osnaživanja žena širom sveta.

Osim po ulogama u filmovima Paklene ulice, Liga pravde i Čudesna žena, ova glumica je poznata i zahvaljujući svojim prirodnim liderskim veštinama, izraženoj individualnosti, ali i snažnom karakteru kojim je već uspela da motiviše mnoge.

Gal Gadot 2 1 Gal Gadot i Reebok u misiji osnaživanja žena

Fitnesom do najbolje verzije sebe

Deleći uverenje da fitnes treba da bude dostupan svima, Gal Gadot i Reebok će se u narednom periodu potruditi da zajedničkim snagama inspirišu žene kako bi pomerile sopstvene granice i postale najbolja verzija sebe, u svakom smislu.

Trening je oduvek bio bitan deo mog životnog stila, posebno zbog toga što mi je majka bila nastavnik fizičkog vaspitanja.

Gal Gadot 3 Gal Gadot i Reebok u misiji osnaživanja žena

Još od najranijeg uzrasta navikla sam na veoma aktivan ritam, bez koga ni danas ne mogu. Upravo zahvaljujući fitnesu, postala sam snažnija, izdržljivija, ali i mnogo samouverenija”, istakla je Gal Gadot i dodala da je zbog svega toga upravo u brendu Reebok prepoznala idealnog partnera sa kojim će da promoviše fitnes kao neophodan deo životnog stila.

Novom saradnjom Reebok tim je postao veći za još jednu snažnu žensku figuru koja će na svoj način, kroz fitnes osnažiti i inspirisati mnoge dame.

Comments