Zima je uskoro tu – dani su kraći i tmurni, hladno je i nedostaje nam sunce. Pred nama je dug period kada najviše vremena provodimo u zatvorenom, što može uticati na naše raspoloženje.

Međutim, i zima može biti doba u kojem uživamo i osećamo se dobro u svojoj koži.

Ulazimo u period koji sa sobom nosi posebne čarolije i skrivene radosti. Zapravo, zimi imamo više vremena da se posvetimo sebi, da osluškujemo svoje potrebe i unapredimo negu. 

U novoj godini, sebi posvetite više ljubavi. Nije teško zavoleti zimu – uz male promene koje možemo da isprobamo u našoj svakodnevici, a koje nam mogu popraviti raspoloženje, ali i učiniti da se osećamo negovano i zadovoljno.

Od prilagođavanja zimskom tempu našeg okruženja, do novih otkrića u beauty rutini, predstavljamo vam jednostavne predloge kako da se svaki dan osećate bolje u svojoj koži.

body lotion KV 1080x1080 1 Za dobar osećaj u svojoj koži: Mali saveti zbog kojih ćete više uživati u zimskim danima   i biti savršeno negovani
19.12 Za dobar osećaj u svojoj koži: Mali saveti zbog kojih ćete više uživati u zimskim danima   i biti savršeno negovani

Promenite svoju rutinu

Bez obzira na vašu trenutnu dnevnu rutinu, razmislite o tome kako da je prilagodite hladnijim, tamnijim mesecima. Ako možete, prošetajte usred dana kada je najsunčanije. Svež jutarnji vazduh je obavezan. Izdvojite vreme za pauze za vodu, kafu i čaj da biste se odvojili od ekrana ukoliko radite za računarom.

Uživajte u aktivnostima u zatvorenom

Odvojite dane za opuštanje, kada ćete pozvati prijatelje i uživati u zimskim večerima. Zajedno možete da isprobate brojne aktivnosti koje eliminišu stres. Ples, slikanje, društvene igre ili slušanje muzike – mogućnosti su mnogobrojne, treba samo da pronađete ono što vas zabavlja i opušta.

Pružite sebi dodatnu negu

Uticaj zime na našu kosu i kožu je sve primetniji zbog oštrog vetra, hladnoće i suvog grejanja u zatvorenom prostoru. Baš zbog toga, koži treba da pružimo dodatnu pouzdanu negu. Neka to bude nova, dobra navika koje ćemo se rado pridržavati cele godine! 

Stigao je novi Galenika proizvod za najkvalitetniju negu celog tela, a hladni meseci su idealno doba da ga isprobate – i uverite se zašto će postati vaš novi beauty favorit.

Galenika PANTENOL Body Lotion - pouzdana nega tela tokom cele godine

Galenika PANTENOL Body Lotion je krema za svakodnevnu negu celog tela, idealna kao brzi korak nakon tuširanja, kako bismo kožu bogato nahranili i hidrirali. 

U ubrzanom tempu života, to je upravo ono što treba našem telu – losion koji pruža dubinsku negu, koji će nam transformisati kožu i dugotrajno je učiniti baršunastom i mekanom.

Revolucionarna formula Galenika PANTENOL Body Lotiona obogaćena je vitaminom E, shea buterom, alantoinom i aloe verom. U pitanju su moćni skincare sastojci, koji koži pružaju vrhunsku hidrataciju i povećavaju njenu elastičnost.

Vitamin E pomaže u sprečavanju dehidratacije, dok koži vraća tonus koji joj nedostaje. Shea buter je zaslužan za jedrost i elastičnost kože, jer je umiruje i omekšava. Alantoin osvežava i regeneriše, dok aloe vera poboljšava zaštitne mehanizme kože, hidrira je i smiruje.

Takođe, Galenika PANTENOL Body Lotion na dnevnom nivou obnavlja kožu, koja tokom zime može biti suva i ispucala, dok u toplijim danima može biti nadražena i iziritirana. Upija se veoma brzo, a pogodan je i za osetljivu kožu. 

Galenika PANTENOL Body Lotion mogu koristiti sve generacije. Isprobajte ga i preporučite svojoj mami, baki, tati, deki, prijateljima – svima kojima želite najnežniju negu.

Zima je vreme za nova otkrića, kao i za dobar osećaj u svojoj koži, a Galenika PANTENOL Body Lotion će brzo postati omiljeni deo svakog vašeg dana!

12.12. Za dobar osećaj u svojoj koži: Mali saveti zbog kojih ćete više uživati u zimskim danima   i biti savršeno negovani
15.12. Za dobar osećaj u svojoj koži: Mali saveti zbog kojih ćete više uživati u zimskim danima   i biti savršeno negovani
Pantenol Logo 2 Za dobar osećaj u svojoj koži: Mali saveti zbog kojih ćete više uživati u zimskim danima   i biti savršeno negovani

Više o PANTENOL proizvodima saznajte na Galenika veb-sajtu, kao i na Facebook, Instagram i YouTube stranicama.

Comments