Trikovi u oblačenju su uvek dobrodošli, a pogotovo oni koji na veoma efikasan i praktičan način pomognu da se neki nedostatak prikrije ili da zamaskira pravo stanje stvari. Nema ništa loše u tome da nešto “slažete” garderobom, jer ona i jeste tu da vas učini lepšima, ako to ne radi, onda nije dobra za vas. Jedna od želja svih dama svakako jeste i ta da noge deluju što duže, setite se još one “fore” sa ukrštanjem nogu i uvijanjem jedne oko druge dok sedite. Isto tako postoje i određeni trikovi, odnosno, određeni odevni komadi u kojima će vaše noge izgledati duže.

Mala crna haljina je nešto što skoro svaka žena ima u svom garderoberu, budući da je ona basic komad i vanvremenska je. Osim što savršeno stoji i izgleda, u kombinaciji sa nude sandalama ili cipelama odaje utisak dužih nogu, pa ako želite da vam tako izgledaju, slobodno se odlučite za jedno ovakvo izdanje.

Obične, top majice, uvečene u suknje dubokog struka uvek su bili pribežište damama i rado korišćen trik da noge izgledaju duže. Ovo nije novitet, budući da se duboki pojas nosio pre nekoliko decenija i koristio se u iste svrhe kao i danas.

Zabluda je da pantalone koje su do članaka skraćuju noge. Uz visoke potpetice i top koji se širi od struka, učiniće da izgledate veoma vitko i visoko.

Comments