Šta svaka žena očekuje od svoje kreme protiv bora? Pre svega dugoročni efekat, iako ujedno priželjkuje i odmah vidljive rezultate. Upravo takva krema je od sada dostupna i na našem tržištu – Miracle Skin krema je prvi Garnier proizvod za negu lica koji se bori protiv vidljivih znakova starenja kože, istovremo čineći da koža izgleda vidno mlađe, sveže i blistavo, odmah po nanošenju kreme.

Njena specifična tekstura se automatski prilagođava boji kože, umanjuje vidljivost bora i nesavršenosti lica, i čini da koža izgleda mlađe. Zahvaljujući koncentrisanoj formuli protiv starenja kože i SPF 20, Miracle Skin krema redovnim nanošenjem umanjuje bore, koža postaje čvršća, a njen kvalitet vidno poboljšan.

MIRACLE SKIN krema Garnier Miracle Skin krema: Trenutno vidljiva transformacija kože

Miracle Skin krema otvara novu dimenziju nege – pored dugoročnih efekata, odmah po nanošenju čini da koža deluje ujednačeno, glatko i blistavo. Od jutra do večeri, iz dana u dan, znaci umora su umanjeni.

A tu je i Miracle Eye krema, specijalno dizajnirana za delikatnu kožu oko očiju, umanjuje vidljivost bora, trenutno osvežava predeo oko očiju, umanjuje znakove umora i podočnjake.

Time to start believing, Miracle can happen.

Comments