Svaka nova sezona sa sobom nam donosi nove trendove kada su boje kose u pitanju, a ove zime sa sobom ćemo u kosi nositi sunce koje nas odsjajem vraća u toplije dane leta. Nežne, tople nijanse plave u koje spadaju boja karamele, boja ćilibara i boja sa zlatnim odsjajem postale su „nova platinasta“ – koju već obožavaju mnoge poznate ličnosti poput glumice i lepotice Blake Lively, muzičarke Taylor Swift i glumice Jennifer Lawrence, koje su prepoznatljive upravo po svojoj kosi.

Ove nežne, prelivajuće boje čine da naša kosa izgleda kao da je okupana letnjim zracima sunca, a još jedna njihova prednost je i njihov prirodni izgled. Blage, zlatne nijanse kose savršeno pristaju i svetloj puti i tamnijem tenu, a mi vam u nastavku predstavljamo čak 3 različite nijanse plave kose koje će biti popularne ove zime – i način na koji ih možete brzo i lako postići samostalno, u kućnim uslovima! Znamo, sve smo se pribojavale da se upustimo u avanturu postizanja idealne nijanse plave bez odlaska kod frizera, ali to je uz prave proizvode i te kako moguće.

Sa nama se bezbrižno upustite u otkrivanje sveta toplih nijansi plave kose i usput ćete otkriti ono što ste zapravo već znale – blondes do have more fun!

Plava boje karamele

Boja karamele je savršena topla boja koja je u kontrastu sa sivim i belim tonovima kojima nas zima okružuje. Ona može biti pravo osveženje za vašu kosu ukoliko ste već ofarbani u plavo, ali je vaša kosa izgubila na sjaju nakon letnjeg perioda. Dublji ton karamele učiniće da vaša kosa izgleda zdravije, a pravu nijansu karamele možete postići uz pomoć Garnier Olia Caramel Gold 9.30 farbe za kosu iz Olia linije – koju odlikuje 60% ulja i koja ne sadrži amonijak, usled čega ima prelep miris. Vaša kosa će zadržati zdrav sjaj i biti meka na dodir, a ubrzo ćete plavu kosu prestati da doživljavate kao sinonim za oštećenu kosu. Ukoliko imate sede, ne brinite se, Garnier Olia farbe garantuju vam do 100% prekrivenosti.

Plava boje ćilibara

Boju ćilibara odlikuje veoma blagi bakarni podton, koji prati izražen zlatni odsjaj – i zato je ona perfektan izbor ukoliko iz riđe prelazite u plavu boju kose. Naravno, ova boja može biti i pravo osveženje za brinete svetlije puti koje žele da im kosa u zimskim danima bude akcentovana i istakne se više nego do sada. Kosu boje ćilibara mogli smo videti na manekenki Gigi Hadid, a ovu nijansu možete postići uz pomoć Garnier Olia Amber Gold 8.32 farbe za kosu. Ova farba takođe sadrži čak 60% ulja i upravo će zbog toga vidno poboljšati kvalitet vaše kose.

Platinastoplava sa zlatnim odsjajem

Platinstoplava kosa više ne mora biti isključivo hladna. U 2021. godini u trendu će biti nežna platinasta kosa sa zlatnim odsjajem, kakvu smo primetili da nosi glumica Anya Taylor Joy, a koji možete dobiti korišćenjem Platinum Gold 10.32 farbe za kosu iz Garnier Olia linije. Platinasta kosa zahteva redovno održavanje i češće farbanje i razumemo da se plašite suve kose koja izgleda kao „slama“, ali ne brinite – uz Garnier Olia farbu vaša kosa će nakon svakog pranja biti vidno boljeg kvaliteta.

Odaberi svoju Garnier Olia nijansu!

g3 Ovo su trendy nijanse kose za predstojeću zimsku sezonu, a mi vam otkrivamo kako ih možete same postići u kućnim uslovima!

Garnier Olia Caramel Gold 9.30

g1 Ovo su trendy nijanse kose za predstojeću zimsku sezonu, a mi vam otkrivamo kako ih možete same postići u kućnim uslovima!

Garnier Olia Amber Gold 8.32

g4 Ovo su trendy nijanse kose za predstojeću zimsku sezonu, a mi vam otkrivamo kako ih možete same postići u kućnim uslovima!

Garnier Olia Platinum Gold 10.32

Najčešće pitanje: Kako se ofarbati kod kuće, a ne oštetiti kosu?

Prvenstveno, pri farbanju u kućnim uslovima najvažnije je da odaberete farbu koja neće biti samo nijansa koja vam odgovara, već će i negovati vašu kosu. Obavezno dobro iščitajte uputstva koja dolaze uz farbu koju ste odabrali i striktno ih se pridržavajte – jer svaki minut koji provedete sa farbom na kosi utiče na njen izgled.

Odaberi Garnier Olia liniju – sačuvaj sjaj svoje kose

Naša preporuka za farbanje u kućnim uslovima definitivno su farbe iz Garnier Olia linije – koju odlikuje čak 60% negujućih ulja, koja će vidljivo poboljšati kvalitet vaše kose nakon svakog bojenja. Još jedna prednost Garnier Olia farbi je i to što nijedna od njih ne sadrži amonijak (čak ni one u najsvetlijim tonovima!), usled čega ih odlikuje divan cvetni miris koji pruža prijatno iskustvo za sva čula. Uz Garnier Olia farbe koje garantuju do 100% prekrivenosti postići ćete ne samo nijansu koju priželjkujete, već će vaša kosa ostati vidljivo negovana i sjajna.

Bonus savet: Kako da odaberem savršenu nijansu za sebe?

Brend Garnier dosetio se savršenog načina da bez rizika otkrijete koja boja kose će najbolje pristajati vašem tenu i boji očiju! Na njihovom veb-sajtu možete pronaći opciju da virtuelno isprobate sve nijanse koje Garnier ima u ponudi time što ćete brzo i lako uploadovati svoju fotografiju, ili se fotografisati direktno veb-kamerom. Mi smo već opsednute ovom opcijom i do sada smo isprobale sve tri pomenute nijanse plave boje iz Garnier Olia linije – i toliko su fenomenalne da još uvek ne možemo da se odlučimo za omiljenu!

Zakoračite u svet plave boje samopouzdano i bezbrižno uz Garnier Olia liniju, koja je vaš novi verni partner u uživanju u negovanoj, plavoj kosi!

Za više informacija o brendu Garnier i Garnier Olia liniji farbi za kosu posetite veb-sajt garnier.rs i zapratite Garnier Instagram i Facebook stranice.

Comments