1 2 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!
Layer 2 3 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!

Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!

1 3 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!
Layer 2 1 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!

Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!

Koža lepog izgleda nije samo stvar DNK – vaše  svakodnevne navike zapravo imaju veliki uticaj na ono što vidite u ogledalu. Ali, u zavisnosti od toga koje recenzije proizvoda čitate ili saveta lekara sa kojima se konsultujete, postoji bezbroj mišljenja o svemu, od toga kako da je hidrirate do toga kako da se zaštitite od UV zraka. Na kraju krajeva, briga o vašoj koži je jednostavno lična. Evo šta treba da imate na umu da biste prebrodili sve poteškoće u vezi sa negom masne i problematične kože.

Cilj rutine za negu kože je da otkloni nepravilnosti ili targetira specifične regije na kojima želite posebno da poradite. Skincare rutine su prilika da primetite promene koje se dešavaju u vama. Takođe, veoma je važno imati na umu da ne postoji proizvod koji bismo nazvali instant fix – već vam je potrebno vreme da iskusite sve prednosti određenih proizvoda – a to postižete upravo ustaljenom rutinom za negu kože. Nemojte se obeshrabriti ako ne vidite poboljšanje istog dana, jer se rezultati vide samo kroz doslednu upotrebu odgovarajućih proizvoda.

Mask Group 13 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!

Kako do idealne rutine za negu kože? Pomaže nam Garnier!

Kako i sami uvek tragamo za idealnim rutinama, ovog puta smo potražili pomoć u Garnier proizvodima, pre svega u Garnier Pure Active Black serumu. Garnierov AHA + BHA serum sa ugljem i niacinamidom je napredak u skincare industriji koji je osmišljen za tretiranje masne i problematične kože sklone nepravilnostima. Sa mešavinom alfa-hidroksi kiselina (AHA), beta-hidroksi kiselina (BHA) i ugljem, ovaj serum nudi 3 u 1 rešenje onima koji se bore sa kožom sklonom aknama, masnom kožom i začepljenim porama.

AHA i BHA su vrsta hemijskog pilinga koji deluje tako što uklanja mrtve ćelije kože i otpušava pore. Mlečna (AHA) i salicilna (BHA) kiselina su vrsta hemijskog pilinga koji deluje tako što uklanja mrtve ćelije kože i otpušava pore. AHA deluje na površini kože u vidu nežnog pilinga, doprinoseći poboljšanju teksture kože. Sa druge strane, BHA, prodire dublje u pore i pomaže u rastvaranju viška ulja i nečistoća.

Mask Group 10 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!

Sledeći bitan sastojak ovog seruma je pročišćavajući ugalj, koji je idealan za detoksikaciju. Bonus poeni – prirodnog je porekla, pročišćava i matira kožu, pomažući joj da bolje izgleda. On pomaže u detoksikaciji kože, kao i izvlačenju nečistoća i spoljnih zagađivača iz pora, ostavljajući kožu čistom i osveženom.

Kombinacija ova tri sastojka čini Garnierov Black serum idealnim rešenjem za one sa masnom i kožom sklonom aknama, kao i zapušenim porama. Naravno, ne možemo zaboraviti ni niacinamid, koji je #1 sastojak kada je u pitanju čista koža, jer služi kao umirivač kože i otklanja neugodan osećaj na licu. U pitanju je oblik vitamina B3 koji pomaže u regulaciji količine masnoće koju proizvode lojne žlezde sprečavajući njihovu preteranu proizvodnju. Ovaj sastojak će vidno poboljšati izgled neujednačenog tena i rezidualnih tragova akni, a ima i umirujuća svojstva.

Za one koji imaju masnu i problematičnu kožu, Garnierov Black AHA + BHA serum je idealno rešenje. Može se koristiti kao deo vaše svakodnevne rutine za negu kože, bilo ujutru ili uveče, nakon čišćenja i pre hidratacije. Serum treba naneti na lice, izbegavajući područje oko očiju.

GAR PA BlackSerum AContent 1x1 Avg2022 SRB 12 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!

Serum ima laganu i nemasnu formulu koju koža brzo upija. Ima prijatan miris i ne ostavlja tragove ili lepljivost na koži. Pakovanje je zgodno i lako za upotrebu, sa kapaljkom koja omogućava precizno nanošenje.

Garnierov serum je takođe dobio mnoge pozitivne kritike kupaca. Mnogi korisnici su prijavili značajno poboljšanje u teksturi i izgledu svoje kože nakon upotrebe proizvoda. Istraživanja su pokazala sjajne vidljive rezultate, jer je nakon samo jednog korišćenja** koža delovala zaglađeno i matirano, dok je nakon 7 dana** tekstura delovala glatkije i ten izgledao ujednačeniji! Takođe, nakon 28 dana** testiranja, bubuljice, mitiseri, pore i crvenilo delovali su umanjeno.

**Potrošački test, 155 dobrovoljaca, nakon 28 dana upotrebe.

Kako biste se uverili u tačnost ovih rezultata, pozvali smo vas da učestvujete u testiranju novog Black seruma, a sve o njima saznajte na kraju teksta.

GAR PA BlackSerum AContent 1x1 Avg2022 SRB 3 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!

Korak 1

Mask Group 14 2 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!

Korak 1 – čišćenje kože

Masnoj i problematičnoj koži je potrebno dobro čišćenje zbog lučenja viška sebuma tokom dana. Zato biramo adekvatan proizvod, a to je Garnier Pure Active 3 u 1 gel za čišćenje, ukoliko imate masnu kožu sa mitiserima, sklonu pojavi bubuljica. Kao i kod drugih proizvoda sličnog tipa, savetujemo da uradite mali test na koži, pre nego što se prepustite kompletnom čišćenju lica. Redovnim korišćenjem ćete primetiti da vidljivo umanjuje mitisere, a pomaže i u regulisanju sjaja masne kože, ostavljajući osećaj prijatnosti i glatkoće.* Kako je ovo 3 u 1 proizvod, možete ga koristiti na različite načine – kao gel, piling i masku za lice – a evo kako to možete učiniti:

1. Kao gel: Svakodnevno nanesite na vlažnu kožu lica i zatim isperite.  

2. Kao piling: Svakodnevno nežno utrljajte kružnim pokretima i zatim isperite.

3. Kao maska: Nanesite na lice 3 puta nedeljno. Ostavite na koži 5 minuta. Isperite. Izbegavajte oblast oko očiju i usana. U slučaju kontakta sa očima, odmah isperite.

KLINIČKI DOKAZANO UMANJUJE MITISERE ZA NEDELJU DANA*

*Rezultat istraživanja, 95 dobrovoljaca, nakon jedne nedelje korišćenja.

Korak 2

GAR PA BlackSerum AContent 1x1 Avg2022 03 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!

Drugi korak – Garnier Black serum!

Nakon što ste očistili lice, sada je idealno vreme da nanesete novi Garnier Pure Active Black serum, koji će samo jednim potezom pružiti zaglađen i mat izgled. Neće ostaviti vidljive tragove i onaj lepljiv osećaj nakon nanošenja, koji niko ne voli!

GAR PA BlackSerum AContent 1x1 Avg2022 03 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!

Korak 3

NEW Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!
NEW Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!

Korak 3 – Matte Control krema

Svi znamo koliko je hidratacija kože važna, a to se odnosi i na one koje imaju masnu i problematičnu kožu. Zbog toga kao sastavni deo rutine za negu kože morate imati i hidratantnu kremu. Šta ako vam kažemo da postoji krema koja je hidratantna, umanjuje pore i neujednačenost teksture, i pritom matira! Da, takav proizvod zaista postoji, i to je Pure Active Matte Control krema! Krema je namenjena masnoj koži sklonoj nesavršenostima, a formula sa kombinacijom matirajućeg Airlicium-a, i pročišćavajuće salicilne kiseline, pruža 8 sati matirane kože*** i umanjuje vidljivost pora i neujednačenost teksture kože. Laganu, umirujuću teksturu kreme koža brzo upija i ne ostavlja masni sloj, a takođe hidrira ostavljajući mat finiš.

***Instrumentalni test, 30 subjekata.

Korak 4

Korak 4 - Pure Active Charcoal crna sheet maska

Za kraj, dovoljno je da svoju dnevnu rutinu upotpunite maskom za lice. U ovom slučaju vam preporučujemo Pure Active Charcoal crnu sheet masku, koja je obogaćena ugljem i ekstraktom crnog čaja, ali i LHA-om i hijaluronskom kiselinom. Ova maska je i više nego dobra za intenzivnu hidrataciju masne kože, a koža će vam biti pročišćena ostavljajući mat efekat.

3600542097239 1 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!

ČAK 99 SREĆNIH DOBITNIKA JE TESTIRALO NOVI GARNIER PURE ACTIVE BLACK SERUM, A OVO SU NJIHOVI UTISCI!

U nastavku vam otkrivamo kakve promene su ispitanici primetili nakon prvog nanošenja seruma, kao i kako su ocenili efikasnost proizvoda posle 7 i 14 dana! Više od polovine dobitnika je odlučilo da proba najnoviji serum zahvaljujući sjajnoj reputaciji brenda Garnier, a čak 98% njih će nastaviti da ga koristi!

Garnier rezultati 1 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!
Garnier rezultati 2 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!
Slika 1 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!
Garnier rezultati 3 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!
Garnier rezultati 8 2 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!
Slika 2 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!
Slika 3 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!
Garnier Rezultati Ankete 10 2 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!
Garnier Rezultati Ankete 11 3 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!

KOJI SU UTISCI ŽENA NAKON 7 i 14 DANA KORIŠĆENJA GARNIER PURE ACTIVE BLACK SERUMA?

Dve trećine žena smatra da je njihov ten ujednačeniji, a više od polovine primećuje da nepravilnosti deluju smanjeno nakon samo 7 dana upotrebe. Čak 9 od 10 žena je zadovoljno efektima nakon 14 dana upotrebe!

Garnier Rezultati Ankete 12 3 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!
Garnier Rezultati Ankete 13 3 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!
Garnier rezultati 14 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!
Garnier rezultati 15 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!
Layer 2 Tvoja koža je masna i sklona nepravilnostima? Otkrij utiske 99 srećnih dobitnika koji su testirali Garnier Pure Active Black serum sa klinički dokazanim efektom!

Više informacija o proizvodima možete saznati na zvaničnom veb-sajtu, kao i IG i FB stranicama brenda.

SUBSCRIBE FOR WANNABE LATEST NEWS

X