I u sezoni proleće-leto 2016. XYZ Premium Fashion Store donosi vam jedinstveno modno putovanje po svačijem ukusu i za svaki stil. Nezavisno negujete ulični ili elegantni stil, XYZ nudi vam bezbroj brendova, kojim možete postiči savršen izgled.

Prepoznajete li se više u street stilu, predstavljamo vam brend Superdry, koji u nekoliko godina doslovno pokorio modni svet. Uzbudljiv, savremeni brend sa fokusom na visokokvalitetne proizvode u kojima se spajaju britanski kvalitet, uticaji japanskog grafičkog dizajna i dašak vintage Amerike. Zvuči uzbudljivo? Zato što i jeste – Superdry je usmeren na sve kategorije muške i ženske odeće s naglaskom na streetwear i urbanu modu.

4 Otkrivamo: Gde se krije prava modna destinacija za sve stilove? 3 Otkrivamo: Gde se krije prava modna destinacija za sve stilove?

Ukoliko želite da postignete ženstvenu eleganciju poput one na Nedelji mode u Milanu odgovor se krije u  XYZ Premium Fashion Store i brendu Elisabetta Franchi!

21 Otkrivamo: Gde se krije prava modna destinacija za sve stilove? 12 Otkrivamo: Gde se krije prava modna destinacija za sve stilove?

U pitanju je novi ekskluzivni brend u XYZ Premium Fashion Store, Beograd. Spontanost zavođenja, etiketa elegancije i izuzetna ženstvenost karaketristike su ovog jedinstvenog “Made in Italy“ brenda.

Posetite nas u XYZ Premium Fashion Store, Ušće Shopping Centar Beograd, gde čemo vas upoznati sa raznolikom ponudom modnih brendova, prilagođenih svom stilu.     

Comments