Povodom novog albuma Džordž Majkl (George Michael) je izjavio: “Neko mi je rekao: Ovaj album će biti kao electronic “Faith” , zato što ponovo pišeš direktnije. Ja mislim da trenutno pišem  sa mnogo više uživanja. Nakon što sam otkrio svoju seksualnu orijentaciju, house muzika je bila više od uticaja na moj život.  Zapravo, kao gay muškarac, nikada ne prestaješ da slušaš klupsku muziku kao straight ljudi i želeo sam da album to reflektuje.” Džordž veruje da je otvorenost njegovih novih pesama slična pesmama sa albuma “Faith” iz 1987. godine, ali sa modernijim i bržim zvukom kako bi ostao veran svojoj seksualnosti. Ne zaboravimo, pevač je 1998. javno priznao da je homoseksualac.

U iščekivanju novog albuma za sada možete čuti novi singl “True Faith”, obradu hita grupe New Order iz 1987. godine. Prihodi od ovog singla idu inicijativi pod nazivom “Comic Relief”.
Džordž Majkl je najavio i novu turneju. Ovo je jako lepa vest za sve njegove fanove naročito zbog činjenice da je pre tri godine izjavio da se zauvek povlači sa muzičke scene.


Vesna Filipović je master elektronskog poslovanja. Inspirisana modom i modnom industrijom kreirala je Fashionela, unikatno mesto za sve fashioniste. Životni moto joj je: “In everything you do, you have to try to reach the moon”.
Comments