Starenje kože je prirodan proces, ali različiti faktori mogu ubrzati ili smanjiti pojavu bora, koje se pojavljuju kao posledica gubitka kolagena. Zbog toga je potrebno da se spreči gubitak kolagena, a to možete postići odabirom dobre hidratantne kreme, ali i ishranom.

Kreme koje su bile tajna mladalačkog izgleda, dobrog raspoloženja i vitalnosti čuvene Marlen Ditrih, Salvadora Dalija, Džona Kenedija i mnogih drugih dostupne su i na našem tržištu. Gerovital kozmetika sačinjena je od potpuno prirodnih biljnih i vitaminskih ekstrata koji osvežavaju i podmlađuju kožu. Da bi se sačuvao lep ten i mladalački izgled, krema ne mora biti skupa, važno je odabrati onu koja odgovara vašoj koži i paziti da je tokom zimskih dana redovno nanosite na kožu.

1403218 539078462843947 1853729838 o Gerovital kozmetika: Otkrivamo formulu za mladost

Gerovital proizvodi razvijeni su po originalnoj recepturi prof. dr Ane Aslan, koja je posvetila život tražeći formulu protiv starenja, i imaju dokazani regenerativni efekat na ćelije kože usporavajući starenje. Proizvodi na našem tržištu podeljeni su u četiri palete i namenjeni su za dame od 20 godina pa do pozne starosti, tako da svako prema svom tipu kože može odabrati odgovarajuću negu.

Linija proizvoda Gerovital H3 Evolution idealna je kako za dnevnu, tako i za noćnu negu, namenjena je damama preko 30 godina. Proizvodi iz Gerovitral Plant kolekcije namenjeni su nešto mlađoj populaciji, odnosno damama od 20 do 45 godina. Proizvodi su na biljnoj bazi bez parabena, zasnovani su na prirodnim uljima avokada i soje. Dok je linija Aslavital namenjena osobama sa osetljivom kožom. H3 je prva linija proizvoda prema formuli dr Aslan, iz davne 1967. godine, ova paleta je namenjena za nešto zreliju kožu.

935060 526085740784015 1393346759 n Gerovital kozmetika: Otkrivamo formulu za mladost

Prvo pravilo, prilikom održavanja kože lica, pogotovo tokom zimskih dana jeste nanošenje noćne kreme, jer koža najbolje upija hranljive materije dok spavate. Tako da osim što neguje i hidrira kožu, noćna krema je najmoćniji borac protiv bora i staračkih pega. Kako biste bili sigurni da ste odabrali pravu kremu, obratite pažnju na godine, tip kože i sastav kreme.

U Srbiji se prozivodi mogu kupiti online na stranici gerovital.rs gde možete pogledati i sve dodatne informacije, na facebook strani ili direktno u predstavništvu Gerovital kozmetike u Beogradu, na Vračaru u Ulici Tome Maksimovića broj 7.

U saradnji sa Gerovital kozmetikom delimo  jednu kremu iz palete AslaVital, prva čitateljka koja tačno odgovori na pitanje u vidu komentara ispod teksta na sajtu dobija ovu kremu. Nagradno pitanje glasi: Ko je pronašao čudesni recept za borbu protiv starenja i koje godine, odakle i počinje istorija Gerovital kozmetike? 

Comments