POSAO: Tražimo SOCIAL MEDIA MANAGER-a – priključi se WANNABE MAGAZINE timu!

Top 5 jesenjih boja za kosu koje preporučuje celebrity colorist Min Kim

10 trikova za postizanje savršenog “no makeup” makeup look-a

Oh-la-la: Beauty trendovi koje ove jeseni “diktira” grad ljubavi – Pariz!

Kako stvarne žene rešavaju najčešće probleme sa kosom?

Mali trikovi koje možeš da primeniš kako bi imala više vremena tokom dana!

Prvi put mama: 9 pitanja o dojenju koja te možda muče, a nisi imala koga da pitaš!

4 jednostavne odluke koje možeš doneti kako bi dala svoj mali doprinos svetu

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

5 načina da se odgovornije ophodiš prema novcu

1/3

Sto puta ste čuli i isto toliko puta se dokazalo kao istinito – ljubav je ono što ljubav čini. Volimo da čujemo reči ljubavi, ali kad nam neko govori da nas voli, a svojim ponašanjem i delima ne stoji iza svojih reči, to je gorko iskustvo. Ovo rade za vas ljudi koji vas vole i ovo vi radite za njih.

Izdvajamo vreme za najbliže

Svi smo danas zauzeti i preopterećeni i izdvajanje vremena je gest ljubavi i prijateljstva, koji svi najviše cenimo. Srećni smo kad uspemo da provedemo mirno veče sa partnerom ili da negde najzad izađemo, kad se posle nekog vremena najzad sastanemo sa prijateljicom, kad u ludačkom tempu života izdvojimo par sati da ih provedemo sa bliskom osobom. Mnogo znače i telefonski pozivi i ostali oblici savremene komunikacije – kad se setimo da nekog pitamo kako je i da mu kažemo da jedva čekamo da ga vidimo.

Slušamo

Jedan od najjednostavnijih načina pokazivanja ljubavi je slušanje drage osobe. Treba da slušamo aktivno i pažljivo, da upijamo svaku reč, čak i ako nam tema nije bliska i naročito zanimljiva, da postavljamo pitanja i pokažemo interesovanje i razumevanje za ono što nam bliska osoba govori. Na taj način joj ukazujemo pažnju i poštovanje i šaljemo joj direktnu poruku o tome koliko nam je važna.

Editors choice