Testirale smo nove K-Beauty maskice – i ovo su naši utisci!

Svima nam je potrebna najbolja prijateljica – evo i zašto!

Kako da pronađeš odgovarajuću nijansu pudera – po uzoru na poznate dame!

Opsednute smo novim DIY maskama za lice – a bićeš i ti!

5 stvari koje se dešavaju kada imaš najbolju prijateljicu

Ready Set Run: Kako da odabareš odgovarajuće patike za trčanje?

Kombinacija aloe vera + hijaluronska kiselina je sada u trendu – evo zašto bi trebalo da je uključiš u svoju skincare rutinu!

Društveno osnaživanje (je) u modi: Šta danas znači biti žena?

Legenda o nastanku Dark Brewed burgera

Spring upgrade: Evo kako da neguješ svoju kožu ovog proleća!

1/3

Sto puta ste čuli i isto toliko puta se dokazalo kao istinito – ljubav je ono što ljubav čini. Volimo da čujemo reči ljubavi, ali kad nam neko govori da nas voli, a svojim ponašanjem i delima ne stoji iza svojih reči, to je gorko iskustvo. Ovo rade za vas ljudi koji vas vole i ovo vi radite za njih.

Izdvajamo vreme za najbliže

Svi smo danas zauzeti i preopterećeni i izdvajanje vremena je gest ljubavi i prijateljstva, koji svi najviše cenimo. Srećni smo kad uspemo da provedemo mirno veče sa partnerom ili da negde najzad izađemo, kad se posle nekog vremena najzad sastanemo sa prijateljicom, kad u ludačkom tempu života izdvojimo par sati da ih provedemo sa bliskom osobom. Mnogo znače i telefonski pozivi i ostali oblici savremene komunikacije – kad se setimo da nekog pitamo kako je i da mu kažemo da jedva čekamo da ga vidimo.

Slušamo

Jedan od najjednostavnijih načina pokazivanja ljubavi je slušanje drage osobe. Treba da slušamo aktivno i pažljivo, da upijamo svaku reč, čak i ako nam tema nije bliska i naročito zanimljiva, da postavljamo pitanja i pokažemo interesovanje i razumevanje za ono što nam bliska osoba govori. Na taj način joj ukazujemo pažnju i poštovanje i šaljemo joj direktnu poruku o tome koliko nam je važna.

Editors choice