Otkrivamo: Kako da se UVEK osećaš kao boginja?

Tvoj Instagram će obožavati ovaj restoran! (Plus: Otkrivamo ti jela sa menija koja moraš da probaš!)

#BFFOREO: 5 stvari koje treba da uradiš sa svojom BFF ovog leta (Pobednički ADVERTORIJAL)

Bobbi Brown u Srbiji: Pogledaj KO je sve bio na promociji čuvenog makeup brenda!

Ovo su OSOBINE muškarca sa kojim će SVE biti moguće!

Anastasija Grujić otkriva omiljeni par obuće koji se može kombinovati za sve prilike

Air Max revolucija uz the Spot

Da li možemo spasiti planetu Zemlju?

„Sve što možemo da zamislimo je stvarno“: U čemu se krila inspiracija i genijalnost Pabla Pikasa?

Horoskop otkriva: Šta vam je potrebno da čujete kad vam je srce slomljeno?

1/3

Sto puta ste čuli i isto toliko puta se dokazalo kao istinito – ljubav je ono što ljubav čini. Volimo da čujemo reči ljubavi, ali kad nam neko govori da nas voli, a svojim ponašanjem i delima ne stoji iza svojih reči, to je gorko iskustvo. Ovo rade za vas ljudi koji vas vole i ovo vi radite za njih.

Izdvajamo vreme za najbliže

Svi smo danas zauzeti i preopterećeni i izdvajanje vremena je gest ljubavi i prijateljstva, koji svi najviše cenimo. Srećni smo kad uspemo da provedemo mirno veče sa partnerom ili da negde najzad izađemo, kad se posle nekog vremena najzad sastanemo sa prijateljicom, kad u ludačkom tempu života izdvojimo par sati da ih provedemo sa bliskom osobom. Mnogo znače i telefonski pozivi i ostali oblici savremene komunikacije – kad se setimo da nekog pitamo kako je i da mu kažemo da jedva čekamo da ga vidimo.

Slušamo

Jedan od najjednostavnijih načina pokazivanja ljubavi je slušanje drage osobe. Treba da slušamo aktivno i pažljivo, da upijamo svaku reč, čak i ako nam tema nije bliska i naročito zanimljiva, da postavljamo pitanja i pokažemo interesovanje i razumevanje za ono što nam bliska osoba govori. Na taj način joj ukazujemo pažnju i poštovanje i šaljemo joj direktnu poruku o tome koliko nam je važna.

Editors choice