Jučerašnji dan na Nedelji mode u Parizu obeležile su revije dva modna giganta – modnih kuća Giambattista Valli i Stella McCartney. Pogledajte koji su modni trendovi za sezonu proleće/leto 2016. godine tom prilikom predstavljeni.

Giambattista Valli proleće/leto 2016.

Kreativni direktor istoimenog brenda Giambattista Valli je i ovom kolekcijom nastavio da na modnu scenu vraća retro stil iz sedamsedesetih godina. Tako su i tokom jučerašnje revije na Paris Fashion Week-u predstavljene kratke suknje i zavodljive haljinice izrađene od šifona, dok su među modelima pantalona svakako dominirale one koje prate liniju tela, a koje su sečene kod zglobova.

giambattista valli 2 Giambattista Valli i Stella McCartney na Nedelji mode u Parizu giambattista valli 3 Giambattista Valli i Stella McCartney na Nedelji mode u Parizu giambattista valli 4 Giambattista Valli i Stella McCartney na Nedelji mode u Parizu giambattista valli 5 Giambattista Valli i Stella McCartney na Nedelji mode u Parizu giambattista valli 6 Giambattista Valli i Stella McCartney na Nedelji mode u Parizu giambattista valli Giambattista Valli i Stella McCartney na Nedelji mode u Parizu
Comments