“Eau D’Arômes” je novi muški miris Đorđa Armanija.

Nakon “Eau Pour Homme” i “Eau de Nuit”, Giorgio Armani nam predstavlja “Eau D’Arômes” – idealan miris za muškarce sa opuštenim i ležernim stavom.

“Eau Pour Homme”, interpretacija kultnog Armani sakoa

Kao savršena mirisna interpretacija kultnog Armani sakoa – bezvremenska i neverovatno chic – “Eau Pour Homme” brzo je postao simbol muške elegancije. Snažan, raskošan i blistav, prvi miris Đorđa Armanija donosi spontanu svežinu u kombinaciji sa toplom muževnošću – dodir muškarca sa karakterom, koji odiše snagom i prefinjenošću, uz nagoveštaj nonšalancije. Muškarca koji je dovoljno odvažan da nosi drugačiji i jedinstveni stil. Casual sako pada niz rame i sledi obrise tela, predstavljajući sve njegove ključne reči: gest, način na koji hoda… i miris koji ostaje u vazduhu, očaravajući sve oko sebe. Izvorni italijanski stil, izrada i kreativnost doprineli su kreiranju bezvremenskog, a opet modernog klasika.

“Eau de Nuit” je ključni dodatak koji naglašava eleganciju smokinga u ponoćno plavo-crnoj boji koja je Armaniju naročito draga. Ovaj miris nudi nam raskoš osvežavajuće vodene kaskade koja se stapa sa očaravajućom senzualnošću ćilibara i irisa. “Eau de Nuit” otvara novo poglavlje posvećeno glamuru noći.

Armani eau daromes Giorgio Armani: Novi muški miris Eau D’Arômes

“Eau D’Arômes”

Sada nam “Eau D’Arômes” otkriva novi aspekt Armanijevih mirisa: ‘casual’ i opušten stil inspirisan istim kultnim sakoom, ali ovaj put sa prozračnijom teksturom. Novi miris jednostavno poziva na beg i prepuštanje istinskim užicima, dok se toplina začina prepliće sa svežinom mediteranskog povetarca, u trenu nas opuštajući.

Eksplozija začina

Poput krojača, umetnost tvorca parfema krije se u njegovoj sposobnosti da nešto vrlo složeno učini jednostavnim i lakim.

Spontani začinski miris “Eau D’Arômes” donosi igru kontrasta, jednostavnosti i složenosti, uz dašak svežine i topline. Briljantna kombinacija začinskih drvenih akorda i akorda citrusa stvara delikatno teksturisan spoj: dinamičnost, muževnost i senzualnost.

Primese bergamota i mandarine stapaju se u začinsku bombu đumbira, kreirajući vibrantni osećaj svežine. Pobuđujući osećaj slobode, suncem okupani tonovi osvetljavaju slatki, papren i opojan kardamon, naglašen aromatičnom kaduljom. Čarolija začina sa vatreno ljutom čili papričicom ruši sve ustaljene norme. Završnom notom plemenitog vetivera, miris obavija telo u senzualni pačuli i svojstveni akord ambergrisa, stvarajući bezvremenski stil.

Bočica

Čistih linija, uz suptilnu igru teksture i sastava, bočica ponovo crpi inspiraciju iz kultnog Armanijevog sakoa. Elegantna, sa reflektirajuće-crnim bakelitnim čepom i staklom s metalik naborima odražava prefinjenu, jednostavnu i besprekornu strukturu. Oker nijansa sa zlatnim odsjajem podseća na klub džentlmena, ispisujući novo, muževno poglavlje u liniji parfema Đorđa Armanija.

“Eau D’Arômes” krase: bakrenast miris, suptilan sjaj, toplina i začini.

Esencija italijanskog chica “Eau Pour Homme”

Original: prvi Armanijev miris za muškarce po svemu je nepogrešivo italijanski. Otvara se svežinom gorke narandže, a gornje note oživljava papreni korijander. Začinsko srce muskatnog oraščića i kumina naglašava slatki dašak nerolija, obavijen toplim i zavodljivim notama kedrovine i pačulija.

Armani eau pour homme1 Giorgio Armani: Novi muški miris Eau D’Arômes

Armani “Eau Pour Homme”

“Eau de Nuit”

Noć: iščekivanje trenutka u kojem će se sumrak stopiti u noć. Poput poslednjih zraka sunca, svežina bergamota i ružičastog papra ublažena je notom kardamona. Ćilibar i zrno tonke polako obavijaju pitko srce muskatnog oraščića i puderastog irisa, odišući tajnovitom zavodljivošću.

Armani eau de nuit Giorgio Armani: Novi muški miris Eau D’Arômes

Armani “Eau de Nuit”

“Eau D’Arômes”

Opuštanje: opuštajući miris bogate teksture i začinsko-drvenih nota. Đumbir savršeno naglašava sveže citrusne gornje note bergamota i mandarine. U srcu parfema, kardamon, kadulja i ljuta čili papričica stapaju se sa opojnim vetiverom, obavijajući senzualni pačuli i akord sivog ambera (ambergrisa).

Cene: 

“Eau D’Aromes” EDT 50ml- 7,825 RSD

“Eau D’Aromes” EDT 100ml- 10,550 RSD

Comments