Da li si se ikada zapitala – šta je to strast? Ili, bolje rečeno, šta za tebe reč strast predstavlja?

Za strast bismo mogli reći da je veoma snažna emocija koja predstavlja hrabrost, odvažnost, čini naš život intenzivnim i vrednim življenja. Bez strasti se iskra u nama gasi, a uz strast – ona bukti i osvetljava put našoj uzbudljivoj budućnosti. Strast je, najjednostavnije rečeno, pokretač životne energije. 

Kada bi strast bila osoba, definitivno bi bila žena – samopouzdana, autentična, svoja. Žena koju pokreće strast zrači intenzivnom i magnetski privlačnom energijom i toga je u potpunosti svesna. Ova savremena žena je spremna da kaže da ekstremnim situacijama, spremna je na prvi korak, nezaustavljiva je. Ona ne pravi kompromise i za sebe želi samo ono što može da je prati na njenom neprikosnovenom životnom putu – i zato bira Giorgio Armani Sì Passione, miris koji je prošao jedinstven put do svog nastanka, kao što je svaka žena prošla put do otkrivanja sebe. 

5 Copy Šta to odlikuje strastvene žene? Možda nisi ni svesna da si i ti jedna od njih

Verujemo da si ti, kao žena, izvor strasti i životne energije. A svakoj energiji potreban je pokretač koji će joj dati „vetar u leđa“. Upravo taj pokretač može biti miris Sì Passione, koji će se stopiti sa tvojom kožom, i lako postati deo tebe. Otkrivamo ti tajne njegovog nastanka, a na tebi je da ga isprobaš i otkriješ njegovu intimnu stranu – namenjenu posebno tebi.

Šta to Sì Passione miris čini tako posebnim?

Sam Giorgio Armani je o ovom mirisu izjavio: „Reč je o neodoljivoj kombinaciji gracioznosti, snage i nezavisnog duha“ – i to je možda najbolji opis suštine mirisa Sì Passione. Sì Passione je moćna reinterpretacija prepoznatljivog Armani mirisa, koji dodaje sasvim novu dimenziju naglašenoj, savremenoj ženstvenosti. Ovaj miris u sebi nosi definiciju strasti, koja je neraskidivo povezana i u savršenom skladu sa novom vizijom savremene žene, neustrašive, odvažne i odlučne. Žene koja životnim prilikama kaže Sì.

Sì Passione – miris čiste emocije

Sì Passione je jedinstvena kreacija zasnovana na prepoznatljivom mirisnom potpisu – nezavisan je i autentičan, baš kao i žena koja ga nosi. U njegovim notama prepoznaje se nova emocija strasti, koja zauvek ostaje u čulima onih koji su imali priliku da ga osete. Sì Passione predstavlja skladnu dualnost senzualnosti i jasnoće, koju odvažne žene prepoznaju.

U Sì Passione mirisu možemo prepoznati karaketrističan trag nektara crne ribizle Jungle Essence, koji je u savršenoj kombinaciji sa iskričavom notom kruške. On se otvara notom ružičaste paprati, poput iznenadnog naleta adrenalina, iza kojeg kuca cvetno srce sačinjeno od ružinih latica, puderste, blistave sunčanice i nežnog, senzualnog – ali i snažnog jasmina. Kontrast cvetnom srcu pruža upečatljiva vanila, zahvaljujući kojoj Sì Passione dobija voćkasto-svetni miris, koji uzemljuju karakterna kedrovina i moderni drvenosto-jantarni Orcanox. Oni doprinose zrelosti, smelosti emocija i osećaju istinske strasti mirisa Sì Passione.

Crvena – boja strasti, boja mirisa Sì

Crveni ruž, crvena haljina, crvena kosa… Crvena – boja ljubavi, vatre i večnog plamena. Boja strasti. Boja mirisa Sì Passione. Upečatljiv vizuelni identitet ovog mirisa samo dodatno potvrđuje filozofiju koja stoji iza njegovog kreiranja, koja staje u reči Giorgia Armania „Crvena kao znak vitalnosti, crvena kao simbol strasti. Crvena koja simbolizuje dobre želje i pozitivnost“.

Vibrantna, energična, žarkocrvena boja odlikuje i unutrašnjost bočice mirisa Sì Passione. Ova unikatna nijansa dobijena je zahvaljujući mnogobrojnim ispitivanjima – i postala je savršeno oličje filozofije Sì Passione mirisa. Uz boju, Sì Passione bočica ističe se delikatnom siluetom, čiji vrat ukrašava zlatni prsten, simbol večnosti i vanvremenosti ovog mirisa. Finalni znak prepoznavanja Sì Passione bočice je čep u obliku suze, koji nas podseća na snagu emocija.

Cate Blanchet – utelotvorenje savremene Sì žene

Sì žena prepoznaje se po svojoj harizmi, energiji, upečatljivom prisustvu. Kada uđe u prostoriju, vreme se usporava, a pogledi su upereni samo u nju. Takva žena je upravo glumica Cate Blanchett – koja je i zaštitno lice ovog mirisa. Cate uspeva autentično da pronikne u suštinu svake svoje uloge, a u okviru kampanje mirisa Sì Passione otkriva još jedan, do sada neotkriveni deo sebe. Poput mirisa Sì Passione, višeslojnog i jedinstvenog, Cate svoju bogatu unutrašnjost razotkriva deo po deo – uživajući u strastvenom istraživanju same sebe dok to čini. 

Sì žena možeš biti i ti

Da li si se pronašla u rečima koje smo napisali? Da li se u tebi probudila neopisiva strast da iskažeš sebe i oslobodiš svoje želje? Da, Sì možeš biti i ti – a ono što ne znaš je da to verovatno već jesi. Sigurne smo da si odvažna, hrabra, senzualna i svoja, da pratiš svoje srce i beskompromisno otkrivaš sebe, a miris Sì Passione je tu da te podrži na putu na čijem se kraju nazire najbolja verzija tebe.

GA SI Passione 50mlBF L8003800 3614271994806 RVB 3000 Copy Šta to odlikuje strastvene žene? Možda nisi ni svesna da si i ti jedna od njih

Sì Passione parfemska voda

Uživaj u mirisnim notama mirisa Sì Passione, uživaj u sebi, kaži da.

Giorgio Armani Sì Passione miris dostupan je u Jasmin parfimeriji u ulici Knez Mihajlova 10, u Sephora parfimerijama u TC Galerija, TC Ušće i TC Delta City kao i na jasmin.rs.

Comments