Ako osećaš da je došlo vreme da od obične devojke koja koristi uobičajene kozmetičke preparate postaneš nešto više, trebaće ti dosta vremena i novca. Naime, ma koliko delovalo da je pisanje beauty blogova sasvim prosta i laka stvar, to ni u kom slučaju nije baš tako. Svako od nas ima po neki hobi, a bavljenje istraživanjem i isprobavanjem kozmetičkih proizvoda ponekad može da bude frustrirajuće.

Ono što bi trebala da uradiš ako se odlučiš da otkriješ novi svet kozmetičkih brendova i proizvoda jeste da definišeš svoje ciljeve i mogućnosti istraživanja. Da li želiš da postaneš poznata beauty blogerka? Ili možda da osvojiš Youtube sa svojim fantastičnim videima? Za koju god opciju da se odlučiš, mi ti preporučujemo da prvo posetiš GLAMBOX. Ako do sada nisi čula za njih, tada obavezno poseti njihov sajt i pogledaj šta sve GLAMBOX čini za one koji obožavaju kozmetiku! Za veoma pristojnu cenu, bićeš u prilici da isprobaš neke od najpoznatijih, najskupljih i najnovijih brendova na našem tržištu. I ne samo to! U GLAMBOX-u se često pronađu proizvodi koji su potpuno novi na našem tržištu, tako da ćeš kroz ovu zanimljivu kutiju imati priliku da budeš među prvima koji uživaju u tim proizvodima. Veoma uspešna saradnja svetskih brendova sa GLAMBOX-om u Srbiji pružiće ti mnoge informacije o novim proizvodima, trendovima a imaćeš i uvid u mišljenja ostalih poznatih blogerki i korisnica.

kozmeticki guru Kako da postaneš guru za kozmetiku?

Osim fantastične kutije, GLAMBOX je poznat i kao velika podrška našim beauty blogerkama koje su osvojile internet scenu. Prema tome, nemoj mnogo da čekaš! Ostvari svoje snove, postani pravi kozmetički znalac – postani kozmetički guru.

Ne propusti da posetiš GLAMBOX na zvaničnom sajtuFacebookuTwitteruInstagramuPinterestu i osigurate sebi kutiju radosti.

Comments