Putujete na godišnji odmor, a vaša jača polovina već počinje da gunđa kako nosite previše stvari sa sobom. Ono što brine većinu devojaka i žena pre putovanja jeste kako da spakuju u kofer sve ono što im je potrebno za tih nekoliko dana na odmoru. Budući da i tamo želiš da se pokažeš u najboljem izdanju, potrebni su ti i tvoji omiljeni kozmetički proizvodi za održavanje beauty rutine. Rešenje za pravljenje dodatnog prostora u tvom putnom koferu je GlamBox! U GlamBox-u se pored full size proizvoda nalaze i travel size proizvodi kao i uzorci kozmetičkih preparata. Osim što putem GlamBox-a imaš priliku da isprobaš razne svetske i domaće kozmetičke brendove, proizvodi koji se u njemu nalaze mogu da budu fantastično rešenje za tvoje putovanje.

Zamisli koliko ćeš mesta osloboditi u koferu za omiljenu garderobu, ako velika pakovanja svog omiljenog dezodoransa, ulja, spreja za kosu, kreme za lice, šampona i sl. zameniš travel ili sample size pakovanjima. Ovi preslatki mali proizvodi su veoma praktična rešenja za svaku žensku torbu i putni kofer.

april2015 Opremi svoj kofer praktičnim pakovanjima kozmetike

U GlamBox-u su se do sada našli mnogi travel i sample size proizvodi koji su oduševili svoje korisnice i bez kojih ne kreću na putovanje! Među njima su proizvodi brenda Revlon Professional Srbija koji će vam i te kako koristiti na svakom putovanju. To su svakako Uniq One – maska za kosu u spreju kao i Orofluiodo eliksir za kosu.

Svaka žena sigurno ima i neki svoj omiljeni NIVEA proizvod. Oni koji su do sada poručivali GlamBox će na svoje putovanje sigurno poneti NIVEA In-Shower Smooth mleko za negu tela pod tušem ili Black & White Invisible clear dezodorans.

Zato je najbolje da već danas rezervišeš svoju GlamBox kutiju i izbegneš nepotrebne rasprave pred put.

Ne propusti da posetiš GLAMBOX na zvaničnom sajtuFacebookuTwitteruInstagramuPinterestu i osigurate sebi kutiju radosti.

Comments