Dugo smo tragale za svojim idealnim beauty kutkom i konačno otkrile GLAMBOX – online utočište za sve dame koje žele da isprobaju i pronađu najkvalitetniju i najraznovrsniju kozmetiku svetski priznatih brendova. Međutim, tu priči nije kraj, jer GLAMBOX omogućava svim damama da prve dobiju informacije o najnovijim kozmetičkim preparatima na tržištu, ali i da neke od njih isprobaju i pre nego što se one pojave u prodavnicama. Upravo je to ono najbolje kod GLAMBOX-a – prepuni su iznenađenja, a uz to za svaka žena za sebe može otkriti preparate koji joj potpuno odgovaraju!

glambox kozmetika 1 Pronađite savršenu kozmetiku uz GlamBox

Sva draž se krije upravo u činjenici da vas GLAMBOX svakog meseca iznanadi i obraduje pažljivo odabranim kozmetičkim preparatima za negu lica, tela, kose, šminkom i parfemima, upakovanim u malu lepu kutiju dostavljenu do vaših vrata.

Zašto je Glambox kutija baš za tebe? Zato što prilikom registracije na sajtu svaka korisnica popuni svoj beauty profil na osnovu kojeg Glambox tim, od proizvoda koji su na raspolaganju za određeni mesec, bira kombinaciju najpribližniju tvojim potrebama i željama. Zato ne čudi što je sam proces iščekivanja savršene kutije podjednako čaroban kao i proizvodi koji se u njoj nalaze.

glambox kozmetika 3 Pronađite savršenu kozmetiku uz GlamBox

GLAMBOX čarolija se može naručiti isključivo putem sajta www.glambox.rs, a možete se opredeliti za jednu kutiju ili osigurati sebi višemesečno zadovoljstvo uz tromesečnu, šestomesečnu ili jednogodišnju pretplatu. Kako bi proizvodi iz kutije ostali iznenađenje za sve Glambox dame, kutija se šalje svima u isto vreme, jednom mesečno i to krajem meseca.

glambox kozmetika 2 Pronađite savršenu kozmetiku uz GlamBox

Ali, čekajte, tu nije kraj iznenađenjima! Pošto je sreća najslađa kad se deli, ukoliko želite da nekome poklonite GLAMBOX, potrebno vam je svega nekoliko minuta da preko poklon vaučera dragoj osobi na kućnu adresu pošaljete kutiju radosti . Vi i vaše prijateljice imaćete priliku da iz udobnosti vašeg doma isprobavate razne kozmetičke proizvode, otkrijete nove koji će vam postati omiljeni ili pak da uštedite vreme i novac na preskupe preparate koji vam možda ne odgovaraju.

Ljubiteljke novih otkrića, uživanja i vrhunske kozmetike naročito će obradovati vest da mogu ostvariti popuste sakupljanjem GlamBox poena na nekoliko načina: preporukom prijateljici koja nakon toga postaje Glambox članica, pisanjem recenzija o proizvodima iz GlamBox kutije, kao i višemesečnom pretplatom, ali i da mogu učestvovati u čestim kreativnim nagradnim igrama sa veoma vrednim poklonima koje Glambox tim organizuje na svojim društvenim mrežama.

glambox kozmetika 4 Pronađite savršenu kozmetiku uz GlamBox

Stoga ne propustite da  posetite GLAMBOX na zvaničnom sajtuFacebookuTwitteruInstagramuPinterestu i osigurate sebi kutiju radosti.

Comments