Još jedan luksuzni italijanski brend iz Max Mara Grupacije, MARELLA, stigao je u Beograd. Prva prodavnica otvorena je u tržnom centru Fontana u Bulevaru kralja Aleksandra.

Italijanski modni brend MARELLA u svojoj ponudi ima glamuroznu odeću, obuću i aksesoare i namenjen je savremenoj ženi, koja je moderna, dinamična i samosvesna u svakoj prilici.

WIRA0336 120 0154 D Glamurozni italijanski brend MARELLA stigao u Beograd

Kombinujući najnovije svetske trendove i prepoznatljiv italijanski šmek, uz vrhunske materijale i kvalitet izrade, MARELLA kolekcije nude veliki izbor kaputa, jakni, bluza, haljina, obuće, tašni i aksesoara. Pravi je izbor za žene sa sofisticiranim osećajem za modu.

WIRA0336 170 0091 C Glamurozni italijanski brend MARELLA stigao u Beograd

Prepoznajući brzo i dinamično vreme u kome živimo, brend MARELLA kreira kolekcije koje su pogodne 24/7 – mogu da se nose preko dana ali su odlične i za veče. Savremena žena, koja radi, putuje i ima mnogo obaveza, u MARELLA kolekcijama uvek može da pronađe idealnu kombinaciju pogodnu za posao, avanturu ili večernji izlazak. Svi proizvodi rađeni su od visoko kvalitetnih materijala i po posljednjim modnim trendovima, sa posebnim akcentom na detaljima koji svaku kolekciju čine jedinstvenom.

WIRA0336 160 0098 D Glamurozni italijanski brend MARELLA stigao u Beograd
Comments