Povodom nedavno otvorene prve zvanične HUGO prodavnice u Beogradu, ali i na celom prostoru bivše Jugoslavije, sinoć je održana žurka inspirisana etosom brenda, beogradskim uličnim stilom, urbanom kreativnom zajednicom i njenim najglasnijim predstavnicima

Za lokaciju su odabrani Silosi, nedavno transformisana industrijska zona na donjem Dorćolu, čija se filozofija četiri sile poklapa sa filozofijom brenda i stavlja akcenat na edukaciju, kreativnost, zaštitu životne sredine i rekreaciju. Za potrebe događaja, Silosi su poprimili boje i energiju brenda HUGO, pre svega zahvaljujući projekciji murala, koji je ulični umetnik Andrej Josifovski Pijanista radio specijalno za HUGO prodavnicu u TC Galerija. 

Događaj se tematski i estetski nadovezao na HUGO Louder kampanju, kao njen vrhunac, naglašavajući potrebu davanja prostora inspirativnim umetnicima koji ruše granice, baš kao što to čini i sam brend HUGO. Kako su muzika i umetnost uvek bili sredstva za oblikovanje društva i sveta, u ritmu HUGO Louder ambasadora u Srbiji, poznatog DJ dvojca Mimi Djo i Fackin Yoma, i u prisustvu indi rok benda Buč Kesidi, oživljena su ona iskustva koja su svima nedostajala u prethodnom periodu i koja slave različitost.

Andrej Josifovski Pijanista scaled e1626432479732 Glas za autentičnost i street kulturu   Zvanično predstavljena prva HUGO radnja na prostoru bivše Jugoslavije Get Louder with HUGO scaled e1626432506468 Glas za autentičnost i street kulturu   Zvanično predstavljena prva HUGO radnja na prostoru bivše Jugoslavije

Događaju su prisustvovale brojne poznate ličnosti poput glumca Milana Marića, glumice Ive Ilinčić, slikarke Svetlane Ninković, bivše voditeljke i danas dizajnerke Aide Jokanović, manekenki Barbare Tatalović i Mine Milutinović, sportiste Nemanje Nedovića, Jelene Ivanović, Nenada Radujevića i brojnih drugih predstavnika iz sveta mode i umetnosti.  

Na lokaciji su bili izloženi i odabrani modeli iz aktuelnih kolekcija, koje je moguće kupiti u HUGO prodavnici u tržnom centru Galerija u Beogradu. 

O HUGO brendu

HUGO je brend koji podržava samoizražavanje i izuzetno brine o održivoj modi. HUGO krase epiteti kao što je autentičnost i beskompromisnost.  Stvoren je za vođe, a ne za sledbenike. HUGO ima visoke standarde kvaliteta i krojeva koji čine ovaj brend savršenim za trendsetere i one sa unikatnim stilom. Za one koji žele da ostane svoj lični pečat i kroz svoj stil uvek pričaju priču.

Buc Kesidi scaled e1626432530305 Glas za autentičnost i street kulturu   Zvanično predstavljena prva HUGO radnja na prostoru bivše Jugoslavije Get Louder with HUGO 1 scaled e1626432580745 Glas za autentičnost i street kulturu   Zvanično predstavljena prva HUGO radnja na prostoru bivše Jugoslavije Get Louder with HUGO 2 scaled e1626432620289 Glas za autentičnost i street kulturu   Zvanično predstavljena prva HUGO radnja na prostoru bivše Jugoslavije Get Louder with HUGO 3 scaled e1626432642247 Glas za autentičnost i street kulturu   Zvanično predstavljena prva HUGO radnja na prostoru bivše Jugoslavije HUGO Louder ambasadori scaled e1626432665511 Glas za autentičnost i street kulturu   Zvanično predstavljena prva HUGO radnja na prostoru bivše Jugoslavije Milan Maric scaled e1626432687284 Glas za autentičnost i street kulturu   Zvanično predstavljena prva HUGO radnja na prostoru bivše Jugoslavije
Comments