Svako ima neki ideal i zamisao koju ne shvata kao iluziju, očekivanja koja mu kvare i zagorčavaju ljubavni život. Astrologija prepoznaje onu ključnu stvar koja svakom horoskopskom znaku kvari ljubav. 

Ovan 

Ljubavna pitanja su deo vaše ambicije i akcije – vi ljubav preduzimate i njome upravljate. Ako ste sa nekim u vezi, cilj vam je da ostvarite partnerstvo, brak, porodicu, onako kako vi to zamišljate. Vi se ne opuštate i ne uživate u ljubavi, shvatate odnos kao gradivni materijal, sa kojim postupate prema svojoj viziji i nacrtu. Naravno da nikada niste zadovoljni, jer se drugi otimaju i ne dozvoljavaju vam da upravljate njihovim životom i neprekidno utičete na njih. 

Bik 

Vi volite rutinu i nikada vam nije dosadno da radite iste stvari sa partnerom, ili da novog partnera pokušavate da uklopite u svoje ljubavne navike. Promena je za vas zastrašujuća i ako nešto doživljavate kao dobro, sigurno, stabilno, verujete da će to ostati tako, ako svi okviri ostanu isti i ako vaše ponašanje ostane isto. Partner koji se razvija i menja, osećaće vašu potrebu za nepomičnošću (iz zone komfora) kao kamen oko vrata. 

Blizanci 

Za razliku od Bikova, vi biste stalno da uvodite neke inovacije i u vezi brzo počnete da se osećate sputano i da vam bude dosadno. Vaš unutrašnji nemir i nesigurnost, gone vas da u emotivnom odnosu tražite stimulaciju na sve načine, da bi sebe održali aktivnim i zainteresovanim. U tom naporu da stvari učinite zanimljivim, previđate partnerova osećanja i potrebe i to da se on oseća uvređeno – jer vam je sa njim očigledno dosadno, ako nema neke (uvek različite) akcije. 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by пастель (@pastel.in)

Rak 

Zaboravljate da drugi nisu osetljivi, empatični i senzitivni kao vi. Pošto polazite od sebe procenjujući druge (što svi rade, dok ne u potpunosti ne osveste činjenicu da smo svi različiti), očekujete da vas drugi intuitivno razumeju i da budu osetljivi na razne spoljašnje i unutrašnje senzacije, koje vi stalno primate i registrujete. U vezi očekujete da partner oseća isto što i vi i da na isti način izražava svoja osećanja, zbog čega se često osećate razočarano, neshvaćeno i povređeno. 

Lav 

Vi verujete da se sve tiče vas, da se sve vrti oko vas, ne zato što ste uobraženi, ili razmaženi, već zato što je vama to prirodno – samouvereni ste i svoje istine smatrate apsolutnim i svoju perspektivu objektivnom. Zato je najvažnije ono što vi osećate, vi mislite, vi primećujete, vi želite. Zaprepastili biste se, kad bi vam neko rekao da ste bezosećajni i sebični, jer vi to zaista niste, samo ste totalno egocentrični. Drugi često imaju problem da stave sebe na prvo mesto, ali vama je teško da to mesto ponekad ustupite. 

Devica 

Vaš problem je što uvek mislite da je problem u vama. Stalno se preispitujete, korigujete, analizirate, prilagođavate, tražite od druge osobe da vam kaže šta želi da uradite, pokušavate da budete savršeni. Na neki način, ovo je isto tako egocentrično i iritirajuće, kao što rade Lavovi, samo ima drugu vrstu naboja i energije. Vi smarate svojom zabrinutošću i željom da sve bude u redu, a podrazumevate da je u redu onda kad vi osećate da je u redu (kad je onako kako vama odgovara). 

Comments