Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

Trikovi kako da “one dane u mesecu” učiniš lakšim!

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Tri saveta za postojani tečni puder

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

Poznati reper Kanje Vest (Kanye West) predstavio je svoju žensku modnu kolekciju u Parizu pod nazivom “DW Kanye West” i tom prilikom u potpunosti zabranio pristup medijima pod izgovorom da ne želi da dobije loš publicitet. Na ovu neobičnu odluku naterao ga je loš prijem njegove prethodne kolekcije. Iako su kritičari skrenuli pažnju na to da je nova kolekcija upravo savršen povod da objasni svoje zamisli i vizije, pevač je jednostavno odgovorio da ga to ne zanima – ako kritičari ne razumeju njegovu kolekciju, onda je ne razumeju.

slika 120 Glavu u pesak: Kanye West zabranio pristup medijima

Ne vidim ja njih, ne vide oni mene

Uprkos besprekornoj dedukciji američkog pevača, moramo se zapitati da li Kanje Vest zaista misli da ukoliko mediji ne kritikuju njegovu odeću, niko drugi takođe neće? Da ne pominjemo čudnovatost njegovog odbijanja da možda uči iz grešaka zbog kojih je došlo do primedbi poslednji put. Bilo kako bilo, ostaje nam da se nadamo da Kanje ubuduće neće uzimati baš sve u tolikoj meri k srcu da ne bismo došli u situaciju da jedini on može da sluša svoje pesme.


Tamara Popović voli lepršavu poeziju koliko i strogu nauku, sjaj umetnosti koliko i čari svakidašnjice. Uvek na pola puta između konkretnog i apstraktnog, ne podnosi ekstremizam ni isključivost u bilo kom smislu. Uvek ima nešto da doda, što ume mnogima da oteža život, između ostalog i njoj samoj.

Editors choice