A sada, vreme je za nagrade! Nagradu za najbolji film odneo je, možda pomalo neočekivan ali svakako ne i manje popularan film To All the Boys: Always and Forever”, u kojem glavne uloge igraju šarmantni, mladi srcolomac Noah Centineo, i talentovana Lana Condor. Zatim, nagrada za najbolju seriju otišla je u ruke televizijske mini-serije iz MARVEL univerzuma, “WandaVision” – što smo i mogli očekivati nakon njene velike gledanosti i popularnosti. Takođe, ova serija bila je nominovana u čak pet kategorija, a pored nagrade za najbolju seriju, pripala joj je i nagrada za najbolju glavnu žensku ulogu. Ulogu Wande igrala je sjajna Elizabeth Olsen (da, sestra čuvenih bliznakinja Olsen koje su obeležile naša detinjstva), a za nju bismo mogli reći i da je bila jedna od najbolje obučenih poznatih ličnosti na dodeli – iako je bila stilizovana veoma minimalistički i elegantno. Iz ekipe serije “WandaVision” nagradu za najboljeg “zlikovca” odnela je i glumica Kathryn Hahn, što se nas tiče – apsolutno zasluženo.

Takođe, ono što vas je verovatno najviše zanimalo, kao i nas, je ko je osvojio nagradu za najbolji poljubac – jer da se ne lažemo, svi mi pamtimo onu godinu u kojoj je izašao film “The Notebook” i u kojoj su Ryan Gosling i Rachel McAdams rekreirali upravo na MTV dodeli nagrada čuveni poljubac iz ovog filma. Ove godine, prisustvovali smo takođe vatrenom poljupcu između dobitnika Chacea Stokesa i Madeline Cline, iz serije “Outer Banks”, a strastvenim poljupcem su nas iznenadili i TikTokerka Addison Rae i Tanner Buchanan.

Takođe, Addison nas je iznenadila i svojim seksi autfitom, koji je bio jedan od najatraktivnijih na crvenom tepihu, koji je u ovoj godini većinski prošao bez neobičnih stilskih izbora koji su ga nekada krasili. Svakako, nadamo se da će u narednoj godini situacija biti bliža “normali” i da ćemo na crvenom tepihu videti mnogo više aktuelnih zvezda, nego što je to bio slučaj ove godine.

A do tada, prođite kroz listu dobitnika, uživajte u nagrađenim filmovima i serijama i odaberite svoje favorite. I ostanite uz nas, jer ćemo vas uskoro izvestiti i o dobitnicima sa druge večeri posvećene reality programima, koji još uvek nisu proglašeni i koje sa nestrpljenjem išćekujemo!

Naslovna fotografija: instagram.com/mtv

Jovana Pantić

Comments