Glumica i pevačica Sarah Hyland, možda najpoznatija po svojoj ulozi Haley Dunphy u seriji “Modern Family”, naša je kako stilska, tako i životna inspiracija. Ona je do svoje tridesete godine već izgradila uspešnu karijeru uz paralelnu borbu sa ozbiljnim zdravstvenim problemima, koji je nisu sprečili da pokaže da je prava zvezda života. U detinjstvu joj je dijagnostikovan problem sa bubrezima, a dva puta je išla na njihovu transplataciju. Ona je čak šesnaest puta operisana usled svojih zdravstvenih problema i na konstantnoj je terapiji koja omogućava njenom telu da prihvati presađeni bubreg koji joj je donirao mlađi brat, ali to je nije sprečilo da vodi srećan i ispunjen život. Iako joj je urođena bolest donela brige i probleme sa nesigurnošću, Sarah je ipak izrasla u uspešnu i vedru osobu koja zna da uživa u životnim radostima. Uz to, broj njenih uloga u filmskim i serijskim ostvarenjima samo raste, a nakon završetka dugogodišnje serije “Modern Family”, koja je proslavila, pitamo se šta je sledeći veliki korak u njenoj karijeri. Pored svoje glumačke karijere, Sarah se ističe i svojim mladalačkim, razdraganim i sexy stilom – a mi vam u nastavku predstavljamo njenih šest najboljih autfita!

Divlja u leopard printu

Leto je savršeno vreme za prepuštanje dezenima i printovima – a animal print je uvek aktuelna opcija. Bilo da ste fan leopard, zebra, tigar ili nekog drugog potpuno drugačijeg dezena, nećete pogrešiti, a jedino što je važno je da mu se kao Sarah, u potpunosti prepustite. Najbolja opcija je da se odlučite za dezeniranu košulju koju ćete nositi raskopčanu, uz neobuzdanu puštenu kosu, malo nakita i minimal makeup look.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland)

Nežna u elegantnoj beloj haljini

Iako Sarah zna da bude divlja, ona zna da bude i veoma elegantna i sofisticirana. Kada želi da se obuče za svečanu priliku, najčešće se okreće ženstvenim i glamuroznim haljinama, a jedna od njih je upravo ova uska, bela haljina bez bretela, koju je uklopila uz minimalističke sandale na štiklu sa belim kaiševima. Čini nam se da bismo u ovoj haljini mogle i da se udamo bez problema, ali do tada – uživamo u single životu i planiramo je za neku drugu, svečanu priliku.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland)

Sexy u crnoj haljini sa izrezom

Naravno, kao i svaka žena, Sarah može biti i nežna – ali i neodoljivo sexy. To nam je pokazala ovom crnom dugom haljinom sa neobičnim velikim izrezom u obliku suze, koja joj savršeno pristaje. Takođe, ovu haljinu odlikuje duboki šlic koji joj otkriva nogu i dodatno doprinosi atraktivnom efektu ove haljine, u kojoj je Sarah dočekala 2021. godinu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Sarah Hyland (@sarahhyland)

Comments