Sigurno si već navikla na to da se svaki modni trend koji je danas aktuelan vratio iz devedesetih, ali izgleda da nam ta dekada nije bila dovoljna pa smo nastavile da idemo unazad i među nekadašnjim velikim trendovima tražimo one koje možemo da “recikliramo”. Tako su na red došle osamdesete, a ono što smo izdvojile iz tog, modno, prilično šarenolikog (u svakom smislu!) perioda jesu – minđuše! Plastične, acrylic minđuše koje je, da, tvoja mama obožavala baš kao i većina žena širom sveta, ponovo su aktuelne, a dokaz za to su, ko drugi nego, društvene mreže!

Ako pažljivo pročešljaš Instagram ili Pinterest u potrazi za inspiracijom, pronaći ćeš mnogo zanimljivih modela, od alki pa sve do krupnih, “visećih” minđuša, a precizna uputstva u vezi sa tim koji model minđuša odabrati ne postoji – dozvoljeno je sve, dokle god živiš parolu “more is more” koja je ove sezone na snazi kada je reč o aksesoarima.

Jednostavne, upadljive, jednobojne, šarene, geometrijskog oblika – u igri su sve varijante ovih simpatičnih minđušica, a sama ćeš najpre odabrati one koje prate tvoj letnji vajb!

Comments