Ovan

Slobodni Ovnovi će 2017. godinu provesti tako što će ići sa sastanka na sastanak! Ne šalimo se! Privlačićete veliku pažnju suprotnog pola i jako će vam prijati flert i neobavezni izlasci. Ipak, neko krajem godine može definitivno osvojiti vaše srce, a ova veza i te kako može da ima budućnost.

Zauzeti Ovnovi će morati dobro da izanaliziraju svoju vezu ove godine. Ako osećate da to nije to, pametnije je da prekinete. Ukoliko pak varnice i dalje pršte na sve strane, ovo će biti mirna godina puna ljubavi i lepih trenutaka. Samo budite 100% iskreni prema partneru i sebi.

Bik

Slobodni Bikovi su u prethodnim godinama na teži način naučili da ne mogu baš svakoga da puste u svoje srce. Zato, u 2017. ste i te kako oprezni i nekoga puštate u svoje srce tek nakon što prođe sve vaše testove. Ne brinite, postupate ispravno! Ako vas neko ne čini srećnim, nemojte mu dati zeleno svetlo.

Zauzeti Bikovi bi u 2017. godini trebalo da preispitaju svoju vezu ukoliko imaju utisak da se nešto čudno dešava. Da li vas partner čini srećnim ili vam samo ide na živce? Odgovorite sebi iskreno i postavite se u skladu da tim. Neće biti lako, ali vi ste jaki i hrabri. Zapamtite to!

horoskop 210 Godišnji ljubavni horoskop za 2017.

Blizanci

Slobodni Blizanci planiraju da 2017. godinu provedu sami sa sobom! Želećete da se zabavljate više nego ikad i neće vam padati na pamet da ulećete u neku vezu samo da ne biste bili sami. Ipak, ako vam se neko učini zanimljivim i uspe da promeni ovakav vaš stav, biće to posebna osoba koja će vas obožavati i koju apsolutno treba da upoznate sa roditeljima!

Zauzeti Blizanci će više nego ikada uživati u svojoj ljubavi, a njihova veza će se podići na sasvim novi nivo! Zvezde vam se smeše kada su u pitanju bilo koje zajedničke aktivnosti sa partnerom, kao što je recimo putovanje.

Rak

Slobodni Rakovi ove godine lako mogu promeniti svoj status veze, a naročito se povoljne okolnosti očekuju u novembru. Ipak, morate biti oprezni sa kim ulazite u vezu. Osobe koje će loše uticati na vas i vaše raspoloženje trebalo bi da držite podalje od sebe. Savet je da najpre upoznate nekog, pa da tek onda krenete u nešto ozbiljnije.

Za Rakove koji su u vezi ovo će biti magična godina, u svakom smislu. Uživaćete sa svojim partnerom, a ljubavi će biti na sve strane. Prelepo!

Comments