Hot topics

5 Gum i WANNABE MAGAZINE vas pozivaju da nam ispričate kako ste ostvarili svoj najveći san!

Kako da iskoristiš period samoizolacije da najzad dođeš do željene figure

Kako da pomogneš sebi kada se osećaš loše

Jedini trend koji treba da pratimo ove godine

4 znaka Zodijaka koji će procvetati tokom 2020. godine

8 efikasnih načina da prevaziđeš kreativne blokade na poslu

Minimalisti, ovo će biti vaši omiljeni prolećni trendovi!

Detoks plan ishrane za sve nas koje nikada nemamo vremena!

5 #wellness rezolucija kojih ćeš želeti da se pridržavaš ove godine

Makeup trendovi koji će dominirati u 2020.

Juče su, u okviru emisije “Live Lounge” na radiju BBC, svoje umeće obrađivanja popularnih hitova pokazali članovi grupe Fun, kao i pevačica benda Paramore, Hejli Vilijams (Hayley Williams). Iako na različitim stranama sveta, oni u studiju u Londonu, a ona u Los Anđelesu, njih četvoro uspešno su izveli pesmu “Somebody That I Used to Know”, koju u originalu pevaju Gotje (Gotye) i Kimbra (Kimbra).

gjfj Gotye na zabavan način

Naizgled nespojiv četverac

Ipak, geografska udaljenost nije bila jedina čudna okolnost ove saradnje. Naime, jedan od muzičara koji je trebalo da se pridruži grupi Fun u londonskom studiju otrovao se hranom neposredno pred uključenje u program, te je pesma ipak ostala bez klavirskih tonova, koji je trebalo da budu noseći element ove obrade. Bez obzira na sve neprilike, njihova verzija jednog od najvećih ovogodišnjih hitova zvuči besprekorno. Uverite se i sami:


Aleksandra Gavrilović je diplomirana novinarka iz Novog Sada sa budućom diplomom mastera teorije kulture. Drugi kažu da šarmantno dozira cinizam, a ona dodaje da joj ni sarkazam nije stran. U koncertima uživa samo iz prvog reda. Ima nemilosrdno oko za naslovne strane modnih časopisa. Ponosno nikada neće odrasti. I ne voli da priča o sebi u trećem licu.

Editors choice