U editorijalu pod nazivom “Just Add Vater” Grejsi Karvaljo (Gracie Carvalho) je pozirala na plaži u prolećnim bojama pred objektivom Maksa Abadiana (Max Abadian), u junskom broju magazina “Flare”. Grejsi je iz Brazila i ima dvadeset i jednu godinu. Stilistkinja na editorijalu je modni urednik Elizabet Kabral (Elizabeth Cabral), koja je izabrala različite kupaće kostime i sportsku opremu, koju potpisuju Rag & Bone, Sonia Rykiel i Stella McCartney. Za kosu i mejkap se pobrinuo Toni Masciangelo (Tony Masciangelo).

gracie2 Gracie Carvalho za magazin Flare jun 2011. gracie3 Gracie Carvalho za magazin Flare jun 2011. gracie4 Gracie Carvalho za magazin Flare jun 2011. gracie5 Gracie Carvalho za magazin Flare jun 2011. gracie6 Gracie Carvalho za magazin Flare jun 2011. gracie8 Gracie Carvalho za magazin Flare jun 2011.

Dragana Katić je student prava, autor bloga Fashion Dreams and Things i ljubitelj starih holivudskih filmova. Voli istoriju, modu i svoje prijatelje. Sve ono što smatra da je lepo ušuškava na stranice svog bloga.

Comments