Raskošna dodela Grammy nagrada je za nama. Ako niste ispratili, ovde možete saznati ko su ovogodišnji dobitnici, ali i to u kakvim toaletama su se poznati pojavili na crvenom tepihu.

Za ovogodišnji Grammy zaista možemo da kažemo da je bio “zlatan”! I to ne samo zbog nagrada u vidu pozlaćenih statua, već i zbog odevnih kombinacija poznatih dama u kojima su one zaista zablistale. Doslovno nam je bilo jako teško da odaberemo nekoliko najbolje obučenih, jer je svaka haljina bila neverovatno lepa i raskošna na svoj način. Moramo priznati, poznate lepotice su se zaista potrudile.

Ipak, same haljine ne bi bile toliko istaknute da nema sitnih detalja koji “zaokružuju” celu priču. Tako, dame su morale da vode računa i o manikiru (najbolji manikir sa dodele Grammy nagrada pogledajte ovde), ali i o šminkanju i frizuri.

Adel je, kao i uvek, sve prisutne oduševila svojom jednostavnom, ali otmenom šminkom. “Debelo” iscrtan ajlajner je već postao njen zaštitini znak koji savršeno ističe njene svetle oči. Malo rumenila i karmina u nežnim nude nijansama i pevačica je spremna da zablista! Alesandra Ambrozio je izgledala zaista savršeno sa upadljivim smokey eyes u nijansama crne i plave boje. Ovakva šminka je istakla njenu jednostavnu frizuru i jako izazovnu haljinu. Svaka čast!

grammy Grammy 2016: Najbolja beauty izdanja sa crvenog tepiha

Poznate pevačice Eli Golding i Bijonse nas ni ovoga puta nisu razočarale kada je izgled u pitanju. Obe dame su pokzale svoja najbolja prirodna izdanja, uz jednostavnu, diskretnu šminku. One znaju da je na ovaj način najbolje istaći prirodnu lepotu! Kada je reč o frizuri, Eli je odabrala ležernu varijantu i kosu jednostavno prebacila na stranu, dok se Bijonse odlučila za svoju “proverenu” frizuru u vidu uredno zategnutog repa.

grammy2 Grammy 2016: Najbolja beauty izdanja sa crvenog tepiha
Comments