Prva ovog proleća noć kupovine po sniženim cenama, pod nazivom Grazia Shopping Night, održaće se po 7. put u Fashion Park Outlet Centru u Inđiji! Samo u petak, 15. aprila, ljubitelji dobrog šopinga moći će sve do ponoći da kupuju po dodatno sniženim cenama u prodavnicama najpoznatijih svetskih brendova kao sto su Nike, Replay, Adidas, Guess, Tommy Hilfiger, Timberland, Navigare, Office Shoes i mnogih drugih!

Sve posetioce očekuje dodatnih 20% popusta na već snižene outlet cene. Takav popust, uz već postojeći od 30 do 70%, pravi je povod za obilazak najvećeg Outlet centra u Srbiji!

Osim kupovine u prodavnicama najboljih domaćih i svetskih brendova po izuzetnim cenama, svi posetioci će moći da uživaju i u zabavnom programu. Vrhunac večeri obeležiće koncert legendarne grupe Hari Mata Hari, koji će tokom 120 minuta izvoditi svoje najveće hitove. Najmlađi posetioci imaće priliku da se zabavljaju na našem igralištu, uz to sigurno će ih obradovati i klovn koji će modelirati balone.

header Grazia Shopping Night u Fashion Parku ovog petka!

Pogledajte u kojim prodavnicama će važiti popust od dodatnih 20%!

brenodvi Grazia Shopping Night u Fashion Parku ovog petka!

 

Pogledajte šta smo izdvojili za vas iz Office Shoes prodavnice:

artikli Grazia Shopping Night u Fashion Parku ovog petka!

Kupovina po najboljim cenama i zabava za celu porodicu odlična su preporuka da petak 15. april ubeležite u svoj kalendar i dođete do Fashion Park Outlet Centra u Inđiji.

Comments