Nakon što su objavili novu pesmu “Oh Love”, koja najavljuje trilogiju albuma “¡Uno! ¡Dos! ¡Tré!”, američki trio Green Day častio je fanove šestog avgusta na nastupu u Los Anđelesu sa još par pesama sa novog albuma. Atmosfera na nastupu je bila toliko izvanredna da su članovi grupe odlučili da iznenade svoje obožavaoce i odsviraju pesme baš to veče.

slika 122 Green Day: “Da li ste spremni za nove pesme?”

"Oh Love" je prvi singl sa "¡Uno!¡Dos! ¡Tré" koji će u prodaji biti od 24. septembra. Drugi deo trilogije izlazi 12. novembra, a treći 14. januara 2013. godine

Nastup je počeo pesmama poput “Welcome to Paradise” i “American Idiot”, nakon čega je fontmen grupe Bili Džo (Billie Joe) upitao: “Dobro, pa kako ste? Da li ste spremni za nove pesme?” Nastup je trajao dva sata. Atmosfera je ponela grupu, a fanovi su oduševljeno slušali nove pesme: “Oh, Love”, “Kill the DJ”, “Nuclear Family” i “Wild One”.


Milica Stankić je student španskog jezika i hispanskih književnosti. Obožava život, svoju porodicu, ljubav, prijatelje i milion sitnih iznenađenja. Veruje da pravi poljubac i iskren osmeh mogu izlečiti i najtežu bol. Jedina reč koju ne podnosi je “laž”, i teško onom ko je slaže. Kune se u Servantesa i smatra ga genijem svih vremena, duboko veruje njegovim rečima: “La pluma es la lengua de la mente” (“Pero je jezik uma”).

Comments