Sinoć u gradu je bilo katastrofa, zamisli kada niko nikog nije startovao, strašno.

U jednom trenutnku sam se zapitao da nije ovo veče za parove, pa da odem što pre da se ne blamiram.

A video sam i Draganu, pomirila se sa onim njenim, kažem ti strašno, cmakanje, lizanje, živi užas, zamalo da izbljuvam onu jadnu vodku koju sam cevčio celo veče.

A ona seljačina, onaj Igor, dve ribe u separeu, zamisli, ko zna šta je kasnije bilo, ali znam da kulen sigurno nisu jeli. Nije važno da li je monogamija ili poligamija, važno da je veza.

Izašao sam napolje da popušim jednu i Marija izlazi iz one kafančine pored, a i odakle bi ona izašla kada se ne trezni.

Ne znam da li mi se obradovala zato što me nije videla toliko dugo ili zato što je bila toliko našikana da je jedva disala, a bogami i hodala, pa mi se zakačila za vrat, da ne bi pala.

Rekla mi je da ste se videle u gradu, pre neki dan i da ti je naručila prsten da joj napraviš.

Ma da, šta će njoj prsten, kad joj je flaša vodke najdraži nakit. Uz svaku priliku, na svakom mestu.

A da, i Elena ima novog dečka.

gossip Grgoljim, grgiljem, al sve me nešto svrbi

Nekad se zapitam da li uopšte postoji informacija iz prve ruke

Nego, što me je nasmejalo jutros, onaj trač-blog što ga redovno čitam, znaš ga. E, pisalo je o onoj pevačici. E, baš ona! Pre nekoliko godina skinula se gola na svadbi svoga brata, kako bi privukla pažnju na sebe i trčala okolo kao pomahnitala. Jedva su je smirili i odveli da je obuku.

Evo još se smejem. Stvarno je luda. Znam, i mene čudi kako joj odmah nisu natukli onu košulju što se veže na leđima… Meni je ona totalno cool. Razbila je onu svadbarsku monotoniju, moraću da joj ukradem ideju za sestrinu svadbu. Al’ načekaću se, taman dok ljudi zaborave da je ona to prva uradila i – eto mene golog među svatovima.

Jesam li spomenuo da Elena ima novog dečka?

Moji su se sinoć žestoko posvađali, nije prvi put da se posvađaju, ali sinoć je bilo baš ozbiljno. Dernjava, urlanje na sve strane, čak su razbili onu vazu što sam kupio mami za rođendan. Hvala Bogu i meni je bila ružna, ne znam gde mi je bila pamet kad sam je kupio, al’ ‘ajde, bilo je na brzinu, da ne prođe žena bez poklona.

Čini mi se da su ih čuli na drugom kraju sveta kako se dernjaju, kao da su na planini rasli, Bože sačuvaj. Šta će reći komšije? Ma, ko njih šiša, imaš pravo. Gledao sam onu seriju “Houp i Fejt” (Hope & Faith), nije bila toliko smešna kao inače, valjda zato što zbog dernjave nisam mogao da čujem šta pričaju.

Je l’ mogu večeras da prespavam kod tebe, valjda će noćas opet da nastave ovi sa svađom pa da se malo sklonim. Može? Odlično. Super ćemo se provesti. Nego idem ja da ručam, doći ću negde oko šest.

Zamalo da zaboravim da ti kažem, Elena ima novog dečka.


Nikola Jakimovski Možda ne zna sta hoće, ali tačno zna sta neće. Ptica skitnica, gde je ljubav tamo putuje. Zaljubljen je u američke komedijske serije.

Comments