Poznato je da u modi nema pravila već dugo. Sve što se nekada smatralo nespojivim i svaka nekada neoprostiva kombinacija u današnje vreme ne da je prihvaćena, već se smatra izuzetnim trendom.

Tako smo svedoci da se svečane haljine i odela nose uz sportske patike, da se printovi slobodno kombinuju ili da se nose košulje i trenerke, sportske majice i sakoi.

Pored toga, više kao i da ne postoji razlika između kombinacija za dan i za veče. U užurbanoj svakodnevici više nemamo vremena da se po nekoliko puta dnevno presvlačimo tako da garderobu prilagođavamo situaciji u kojoj se nalazimo. Zato još ujutru gledamo da se obučemo tako da uz eventualno neke manje izmene, u vidu obuće ili aksesoara, lako možemo da se prilagodimo svakom izazovu koji dan nosi.

Suknja i majica recimo, uz ravnu obuću sjajna je za dnevne obaveze, a ukoliko na tu kombinaciju dodate visoke potpetice i upečatljive aksesoare, eto odlične kombinacije za veče.

Međutim, kada dođe leto, ovo postaje skoro nemoguće. Visoke temperature često zahtevaju nošenje što manje garderobe i to od prirodnih materijala, a zbog znojenja, presvlačenje nekoliko puta dnevno je neizbežno.

Međutim, danas ćemo vam pokazati kako da se obučete tako da vam prvenstveno bude udobno, a onda i da vaš izgled bude prikladan u ma kojoj obavezi da se u toku dana nađete i sve to koristeći garderobu modnog brenda GUESS.

IMG 0378 GUESS modni predlog: Atraktivan dnevni i večernji autfit IMG 0397 GUESS modni predlog: Atraktivan dnevni i večernji autfit IMG 0411 GUESS modni predlog: Atraktivan dnevni i večernji autfit IMG 0433 GUESS modni predlog: Atraktivan dnevni i večernji autfit IMG 0447 GUESS modni predlog: Atraktivan dnevni i večernji autfit

Lenka Gatić