Reci, kako bi bilo dobro kada bi celog leta mogla da nosiš samo jedan jedini komad garderobe uz koji ne bi morala ništa drugo da kombinuješ (jer to iziskuje mnogo sati razmišljanja šta i kako sa čim ide), a sa kojim bi izgledala totalno stylish u svim prilikama. Pa šta, možemo da maštamo!

Ali, šta kada ti kažemo da tvoje maštanje može da postane stvarnost? O da, može, a sve što je potrebno da uradiš jeste da se zaputiš u Fashion Park Outlet Centar Inđija jer te tamo čeka rešenje svih tvoji modnih “problema”!

Vođene već opisanim letnjim “snom”, uputile smo se u Guess radnju i pronašle ono što smo tražile – kombinezon! Da, baš ovakav Guess kombinezon je sve što nam je potrebno ovog leta za stylish izgled u svim prilikama, a evo i zašto! Prvo, kombinezon je ultra moderan komad garderobe koji čini da izgledamo stilizovano i atraktivno bez mnogo truda, svaki put. Drugo, ovaj Guess kombinezon je kao stvoren za leto zbog svog ležernog, lepršavog kroja u kojem nam neće smetati čak ni letnje vrućine, naprotiv, a uz to je i kombinacija boja ta kojom nas brend Guess i ovoga puta ostavlja bez daha. Bordo i koralne nijanse, “smirene” bojom peska i prugama u sličnim “morskim” motivima koje ih savršeno povezuju, već neko vreme unazad su “must” mnogim modnim kućama, a nama je zaista malo potrebno da prepoznamo modni “potencijal”!

Guess What Sve što ti je potrebno za stylish leto je baš ovaj kombinezon 5 Guess What: Sve što ti je potrebno za stylish leto je baš ovaj kombinezon! Guess What Sve što ti je potrebno za stylish leto je baš ovaj kombinezon 1 Guess What: Sve što ti je potrebno za stylish leto je baš ovaj kombinezon!
Comments