U prethodnom periodu smo se detaljno bavile nedeljama mode, ali kako je reč o revijama koje su prezentovale fashion&beauty trendove za proleće, na trenutak se ipak vraćamo na one koje se bave trenutnom sezonom i prikazuju šta će to biti aktuelno ove jeseni. Danas smo rešile da svu pažnju posvetimo kosi i zato za tebe izdvajamo najbolje frizure koje su šetale pistama u prethodnom periodu.

Znamo da su pletenice bile i ostale trend koji ćemo zauvek voleti, a na Andrew Gn reviji smo pronašle i zanimljiv način na koji ih možemo nositi – više tananih, sa perlicama na krajevima i uz i više nego statement minđuše!

frizure sa revija 1 #HairGoals: Najbolje frizure sa revija za jesen 2017.

A kada ti dosadi “monotona” boja kose, samo joj dodaj nekoliko pramenova u otkačenim bojama i dobićeš neponovljiv look sa grunge vajbom! Tako to preporučuje Versace…

frizure sa revija 2 #HairGoals: Najbolje frizure sa revija za jesen 2017.

Prirodna boja kose je ponekad najbolje rešenje kada nisi sigurna šta želiš od svoje glave, a čak je i prirodno “stanje” kose, bez ispravljanja ili uvijanja, ono što ti je potrebno da osvežiš izgled, ali i odmoriš svoju kosu. Takođe, kada definitivno dođe sezona šalova, evo kako ih možeš nositi i to u kombinaciji sa – tvojom frizurom! Hvala, Prada!

frizure sa revija 3 #HairGoals: Najbolje frizure sa revija za jesen 2017.

Još jedna varijanta pletenica i klasičnog niskog repa koja uz pravi makeup doslovno ostavlja bez daha! Volimo, volimo Balmain!

frizure sa revija 4 #HairGoals: Najbolje frizure sa revija za jesen 2017.

Maison Margiela revija u nama treba da probudi divlju ženu ratnicu koja će svojom frizurom zapravo pokazati svoju moć. Podržavamo!

frizure sa revija 5 #HairGoals: Najbolje frizure sa revija za jesen 2017.
Comments