Zagazili smo u decembar, a svi vrlo dobro znamo šta to znači! Oh, da, stiže nam nova godina i nova decenija, ali ono što je važnije je činjenica da nam stiže i nova sezona žurki i proslava. Vreme je za dobar provod, pesmu, smeh, fotkanje i nazdravljanje i, iskreno, ne znamo čemu se više radujemo!

Kako bi sve prošlo lagano, bez stresa i nerviranja zbog beskonačnog broja autfita i makeup look-ova koje treba osmisliti, danas ti olakšavamo muke, makar one koje se tiču odabira frizure, jer ti dajemo predlog kako da stilizuješ kosu (na party način) uz samo dve stvari!

Nekako, kada pomislimo na prazničnu ili generalno svečaniju frizuru, automatski zamišljamo raskošne lokne i elegantne aksesoare kojima upotpunjujemo celokupan look. Upravo zato je ova frizura koju ti danas predlažemo baš takva – ženstvena, lepršava, stylish i pogodna za bilo koju glam priliku koja te očekuje u predstojećoj, prazničnoj sezoni.

Kako da je napraviš? Za početak, napravi krupne lokne Philips StyleCare Sublime Ends uvijačem za kosu – njegova debljina je 32mm i kao takav će ti omogućiti da imaš raskošne, holivudske talase koji će privući svačiju pažnju. Glavna karakteristika ovog uvijača je SplitStop tehnologija koja sprečava razdvajanje i pucanje krajeva prilikom uvijanja, što znači da će svaki uvijen pramen izgledati savršeno od vrha do kraja. Uz to, zahvaljujući keramičkoj ploči obogaćenoj keratinom nećeš morati da brineš o tome da li će ti se kosa oštetiti prilikom stilizovanja jer – neće!

HairHacks Glam frizura savršena za sezonu žurki za koju su ti potrebne samo dve stvari 1 1 #HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

Nakon što si uvila kosu Philips StyleCare Sublime Ends uvijačem i nežno je razbarušila, napravi razdeljak na stranu i prebaci kosu kako bi izgledala još bujnije i raskošnije. Druga strana je rezervisana za trenutno ultra popularne aksesoare za kosu, a mi smo se ovoga puta odlučili da to budu upadljive šnale sa biserima. Biseri od letos zauzimaju visoko mesto na listi detalja kojima volimo da upotpunimo kako svoju odevnu kombinaciju, tako i frizuru, te nema razloga da se još uvek opraštamo od ovog trenda koji nas je osvojio na prvi pogled. Praznična sezona nam nekako uvek dozvoljava da malo i preteramo, zato se nemoj zadržati samo na jednoj šnali – u ovo doba godine “more is more” je i više nego dozvoljen!

HairHacks Glam frizura savršena za sezonu žurki za koju su ti potrebne samo dve stvari 2 1 #HairHacks: Glam frizura (savršena za sezonu žurki!) za koju su ti potrebne samo dve stvari

Kako ti se dopada naš predlog praznične frizure?

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Comments