Ne znam da li je uopšte potrebno navoditi razloge zbog kojih volimo leto i more, ali hajde da ipak istaknemo samo jednu prednost tog perioda koji nam već nedostaje – #BeachWaves lokne! Mislim da ne postoji devojka čija kosa ne izgleda prelepo na moru, bez obzira na to da li ima tanku i ravnu ili gustu talasastu kosu, mada, realno, na moru je sve lepše pa tako i mi same.

Uglavnom, ukoliko si trenutno zarobljena u gradu, a o letu možeš da razmišljaš tek sledeće godine na proleće, donosimo ti jednostavan način da omiljene #BeachWaves lokne postigneš sama, svakog dana, tokom cele godine!

Osim umeća pravljenja lokni presom, biće ti potrebna još i odgovarajuća presa kojom ćeš bez mnogo muke napraviti ovu ležernu, lepršavu frizuru, zaista savršenu za svaki dan. Naš predlog je da isprobaš Philips Pro presu za kosu sa plutajućim pločama obloženim titanijumom zahvaljujući kojim kosu možeš da ispraviš brzo i lako, bez straha da ćeš oštetiti vlasi. Presa se zagreva za samo 10 sekundi, temperatura je ravnomerno raspoređena kako se ne bi stvarala “vruća mesta” koja oštećuju kosu, a osim toga, temperaturu možeš prilagođavati sama (maksimalna je 230 stepeni) za optimalne rezultate.

philips diy lokne #HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

Napravi lokne uz pomoć Philips Pro prese za kosu kao i obično…

Ono što je još jedna velika prednost Philips Pro prese za kosu jeste i nega jonima zahvaljujući kojoj, nakon ispravljanja, kosa ostaje glatka, sjajna i zdrava. Ovo znači da ne mora da te grize savest što kosu tretiraš uređajima za stilizovanje jer Philips proizvodi nude negu i zaštitu od toplote, sa jedne strane, i savršenu frizuru po tvojoj želji, sa druge.

philips diy lokne 1 #HairHacks: Kako da postigneš savršene #BeachWaves lokne

… ali ispravi krajeve!

Nakon što si napravila lokne, kosu razbaruši prstima ili je blago raščešljaj, a frizuru dodatno možeš učiniti messy uz malo šampona za suvo pranje kose kako bi dobila na gustini i nonšalantnosti. I to je to!

Da li ti se dopada ideja da zadržiš leto u kosi tokom cele godine?

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Comments