Da se razumemo: nije da nismo jedva čekale leto i tropske dane, samo smo malo promenile stav o tome koliko zapravo volimo da se sređujemo kada je napolju +30 stepeni. Previše odeće nam je jednostavno previše, šminka nije toliko postojana, a šta ćemo sa kosom? Rep nam je dosadio, punđa takođe – sve što želimo je da nosimo puštenu kosu (tada se osećamo najlepše!) ali tako da nam ne smeta i da naša frizura ima neku formu (da ne poklekne pred visokom temperaturom).

U ovom slučaju, potrebna ti je frizura u kojoj je kosa nonšalantno, neobavezno stilizovana (nećeš morati da razmišljaš o tome da li je svaka dlaka na svom mestu), a prednji deo kose na interesantan način sklonjen sa lica. Nešto ovako možda?

philips hair hacks 1 2 #HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

Ovu frizuru nije tako teško napraviti, naročito ukoliko imaš uređaj koji će ti uvijanje kose znatno olakšati! Philips MoistureProtect auto uvijač kose stvara glamurozne lokne za duplo manje vremena dok istovremeno čini kosu sjajnom i negovanom. Inovativni sistem uvijanja omogućava da istovremeno uvijaš duplo više kose, zbog čega ćeš do svoje savršene frizure stići znatno brže.

Philips MoistureProtect auto uvijač radi sam za sebe, tako da ne moraš da brineš ni o čemu! Samo namesti pramen kose, gledaj kako se automatski uvija pritiskom na dugme, a kada čuješ zvuk obaveštenja, znaćeš da su lokne spremne. Na raspolaganju ti je čak 27 stajling opcija što znači da za svaku priliku možeš da odabereš drugi način uvijanja.

philips hair hacks 2 1 #HairHacks: Kako da tvoja kosa izgleda savršeno čak i na +30 stepeni

Uz ovaj uređaj ne moraš da brineš o tome da li će stilizovanje uništiti tvoju kosu. MoistureProtect tehnologija neguje i štiti kosu od prejakog zagrevanja i samim tim oštećenja, dok negujući joni čine kosu glatkom i sjajnom. 

Nakon što napraviš predivne lokne ovim jednostavnim i efikasnim auto uvijačem, potrebno je dodati još samo nekoliko detalja kako bi tvoja frizura bila kompletna. Preostale korake pogledaj u videu!

Kako ti se dopada ova cute frizura?

Produkcija: WANNABE MEDIA

Ivana

Comments