Šišanje, farbanje, stilizovanje kose ili hranljivi tretman? Verujem da su mnoge od vas osmislile na koji način bi promenile svoj izgled, a šta je najbrža promena nego frizura! Neke su bile dovoljno smele da “rade sebi o glavi” dok je karantin trajao, a ti poduhvati se najčešće nisu slavno završavali. Znate na šta mislim – popularni “karantinski trend”- ošišane šiške;  ili možda nova diy boja kose, kojoj grupi ti pripadaš?

Ipak, odlazak kod frizera ima svoju čar (možda baš zbog milion razloga zašto ti nisi frizer). Pored znanja koje frizer ima (a ti nemaš) odlazak kod frizera je poseban ritual koji je sam po sebi jako poseban. Ukoliko si svoju kosu dovela do krajnje stanice, ili ti je jednostavno potrebna promena u nastavku ti otkrivamo neke od trenutno najpopularnijih frizura koje će te oduševiti, a neke ćeš sigurno želeti i da isprobaš. Telefon u ruke, jer posle ovih frizura odmah ćeš želeti da zakažeš termin u svom omiljenom frizerskom salonu.

Skroz kratka frizura

Kratka ženska kosa je svoju titulu najpopularnije karantinske frizure upravo zato što je relativno jednostavno postići ovaj izgled kod kuće. Mnoge poznate zvezde, kao što je Willow Smith, su bez premišljanja prihvatile ovaj trend i hrabro se oprobale u njemu. Nakon karantina ovaj trend postao je još veći. Jasno ti je da ovu frizuru ne može bilo ko da iznese, ali ukoliko si hrabra, nisi previše vezana za svoju kosu i voliš da eksperimentišeš, samo napred!

“Zavesa” šiške

Sigurna sam da si se spremala da izgovoriš – dosta mi je šiški za ceo život – ali veruj mi, nije! “Zavesa” šiške vratile su se zahvaljujući velikoj inspiraciji 70-ima koja trenutno vlada u fashion i beauty svetu. Guste šiške ti možda ne zvuče kao pravi izbor, ali ove sezone istina je da nećeš moći da napraviš bolji.

Duže šiške (preko obrva)

Duge šiške možda nisu za svakoga, ali definitivno se vraćaju u modu. Kada želiš da se osetiš “extra” posebnom duge šiške su jednostavan i sofisticiran trik.

Kratki bob (u visini brade)

Ova neodoljiva frizura nastala je u Parizu, a to možeš i da primetiš zar ne? Još od davnih dana ova frizura je jedna od najzanimljivijih koju možeš da poneseš. Osveži sebe instant dozom pariskog šika.

Klasični lob

Zavisna si od svoje duge kose, ali ipak želiš neku promenu? Lob je savršen izbor ako ne želiš da ostaneš bez previše centimetara kose, laskava je i odgovara svim tipovima kose i svim oblicima lica. Svestranost i jednostavnost loba sakriće sve nesavršene teksture i uneće individualnost u tvoj izgled.

Dugačka, ravna kosa

Dugu ravnu kosu je teško održavati i neophodna je maksimalno nega, zato je bitno da odabereš dobrog frizera kako bi izgledala najbolje moguće. Duga negovana kosa je retko farbana, zato se potrudi da svojoj prirodnoj kosi pružiš neophodne hranljive sastojke u vidu prirodnih preparata.

Comments