Hot topics

Jutarnji rituali koji će ti pomoći da se ponovo osetiš dobro u svojoj koži

Kupaći kostimi koje ćemo viđati svuda ovog leta

Kako da sprečiš bore koje nastaju kao posledica stresa?

Najbolji albumi u 2020. (do sada)

Ponekad je odustajanje od ljubavi čin ljubavi – prema sebi

Ljubavni horoskop za jun 2020.

Kako da sabotiraš sabotera u svojoj glavi

Saveti za negu problematične kože koji stvarno rade

Ideje za doručak po preporuci wellness eksperata

Navike kojih treba da se držiš kad ti se čini da se sve oko tebe raspada

Iako ne običaj koji se kod nas praktikuje od davnina, mnogi vole da posete brojne žurke i događaje povodom Noći veštica ili Halloween-a kako bi to Amerikanci rekli. Kod njih je svakako veče 31. oktobra puno brojnih značenja i obreda koje izvode, dok je kod nas ovo samo asocijacija za zabavu, neobične izlaske i savršene kostime koji nas bar na trenutak premeste u drugačiju, interesantniju dimenziju. Ukoliko ste i same deo onih koji ovaj dan iskoriste da postanu neko drugi, dajemo vam ideju i inspiraciju za drugačije i zanimljive makeup izglede. Za vas smo malo istraživali i kroz tutorijal vam pokazujemo kako da se našminkate i dobijete najbolju masku za predstojeći provod.

Shugar skull

Jedna od maski, odnosno makeup kostima koji je najtraženiji i dosta zanimljiv kada su maskenbali u pitanju, jesu oni koji podrazumevaju spoj nečega što je u realnosti zastrašujuće, a uz to ipak slatko i interesantno. Vreme maski poput kostura, nekog look-a koji “ledi” krv u venama je prošlo, pa je baš zbog toga ova lobanja uz razne candy detalje odličan izbor za sve devojke. I da, bićete primećene ukoliko se ovako pojavite, a i moći ćete prilično da zavodite, jer vam ovakva šminka daje prostora i za to. Pogčledajte video i saznajte kako jednostavno da postignete ovaj makeup look.

elena makeup1 Halloween Makeup Tutorial: Pronađi inspiraciju za sebe

Galaxy makeup

Ukoliko ste ipak za izgled koji više podseća na princeze i neka nežnija “stvorenja” predlažemo jednu galatičku, svemirsku inspiraciju. Nebo je uvek lepo, zar ne? Posebno onda kada je Sunce u svom zalasku, jer nebo često dobije različite boje, polako počinju da se vide zvezde koje su u tom momentu beličaste, pa baš taj prizor možete preneti i na svoje lice. Mešanjem nekoliko boja, u suštini plave i roze nijanse, te malo bele olovke kojom ćete nacrtati zvezde. U svakom slučaju, tu je naš video koji će vam pomoći u tome da postignete ovakav izgled za još jednu Noć veštica.

elena makeup2 Halloween Makeup Tutorial: Pronađi inspiraciju za sebe

Zapratite svoj omiljeni magazin na YoutubeuInstagramuFacebookuTwitteru i pridružite nam se na Viber Public Chatu.

Model: Elena Erdeljanović

Šminka: Nadica Lekić

Video: Vesna Kojić

Slobodan Veličanin

Editors choice