Stigla nam je jesen! Neki od nas, jesenje slobodne dane provode u toplom krevetu, uz toplu kafu i romantične filmove, a oni drugi uveliko spremaju repertoar horor filmova, koje će gledati za svoj omiljeni Halloween dan. Pored dekoracije u stilu duhova, paukova i bundeve, tu su omiljeni slatkiši, jer zašto da ne podetinjimo bar na jedan dan?

Pogledajte naše predloge onih baš scary horor filmova, izdvojte one koji vam privlače najviše pažnje, i ne zaboravite ćebe… Možda će vam zatrebati da prekrijete oči.

Scary Stories To Tell In The Dark

Ovaj film je napravljen prema istoimenoj dečjoj seriji knjiga, i samim tim nije mnogo strašan, i mogu ga gledati i deca. Za velike ljubitelje horor filmova, koji su odgledali gotovo sve, ovaj film možda i neće biti toliko zanimljiv, jer kako kažu “nema mnogo krvi”. Radnja filma se odvija u malom gradu u kom se dešava serija ubistava, koju rešavaju mladi sugrađani. Iako se ne svrstava u one “baš strašne” filmove, ipak mu se mora dati pohvala, jer je jedan od najboljih dečjih, tinejdž horor filmova.

Sinister

2012. godine izašla je grupa neverovatnih horor filmova, ali ovo je sigurno jedan koji se izdvaja iz mase, i koji se smatra najboljim, ne samo te godine, nego i u ovom veku. Ovo je film koji ima veliki broj napetih i strašnih scena, čak i kada se pretpostavlja šta će se dalje dogoditi, ipak ne uspevamo da izbegnemo reakciju straha nakon viđene scene. “Sinister” je odličan horor film koji fanove ovog žanra neće razočarati, i tokom gledanja ne dozvoljava da pažnja gledaoca popusti. Svima ga preporučujemo za gledanje!

Comments