Hot topics

#getmotivated: 6 načina da izađeš iz rutine i unaprediš svoj život

#beautytips: 5 razloga da koristiš micelarnu vodu + otkrij koja će najviše odgovarati tvojoj koži

Makeup trend koji ćemo obožavati u 2020.

Volite se još malo: Putovanje koje će vam spasiti vezu

Vodič za zimu u Sloveniji: Mesta koja treba da posetiš + iskustva koja treba da doživiš

Lifestyle trendovi za 2020.

High street komadi koje ćemo nositi u 2020.

Fashion&beauty trendovi objavljuju rat toksičnoj muškosti

Ključni komadi koje ove zime nose svi influenseri

Sunčane destinacije koje moraš da posetiš u 2020.

Domaća medijska scena postaje bogatija za jednu od najpoznatijih modnih publikacija – “Harper’s Bazaar Srbija” – koju će ove jeseni pokrenuti izdavačka kuća Attica Media Srbija. Ova izdavačka kuća ponosno je najavila da će prvi broj najpoznatijeg modnog magazina na svetu biti u prodaji od 22. septembra. Ovo je ujedno i prvo licencirano izdanje magazina “Harper’s Bazaar” na ovim prostorima što ga čini još prestižnijim za celu regionalnu scenu. Oko magazina je okupljen vrhunski tim saradnika na čelu sa glavnim urednikom Petrom Janoševićem. Pored premijernog oktobarskog izdanja, i još tri u 2014. godini, magazin će imati 12 izdanja 2015. godine i biće distribuiran u Srbiji i regionu.

harpers bazaar Harper’s Bazaar na jesen dolazi u Srbiju Harpers Bazaar Magazine Cover Sarah Jessica Parker Harper’s Bazaar na jesen dolazi u Srbiju

“Harper’s Bazaar” je ime koje predstavlja sinonim za stil, vizuelni kvalitet, najnovije i najbolje modne trendove koje svet može da ponudi u bilo kom trenutku. Više od 147 godina “Harper’s Bazaar” je magazin koji svojim čitaocima pruža zabavu, edukuje ih i iznova iznenađuje. Osnovan je 1867. godine kao prvi modni magazin u Americi, pod nazivom “Harper’s Bazar”, a zatim mu je drugo slovo A dodato u naziv magazina 1925. godine.

Editors choice