5 stvari koje sam naučila tokom studiranja, a nemaju veze sa fakultetom

16 malih boostera samopouzdanja za dane kada nisi sva svoja

4 stvari koje treba da uradiš za svoju kožu kada imaš 35+

Shaped by passion: Kako da postaneš najbolja u onome što radiš

Ove patike nose apsolutno sve trendseterke!

Otkrivamo: Gde u Beogradu otići na (odlične) kolače?

#WokeUpLikeThis: Kako da tvoja koža BLISTA ceo dan! (Beauty advertorial)

Znamo, menstruacija nije zabavna, ali evo kako da olakšaš sebi “one dane”!

Gde na večeru: Ovaj restoran nudi pravo uživanje za tvoja nepca!

Suva, masna, dehidrirana ili osetljiva koža? Ovo će biti tvoj novi najbolji #SKINCARE prijatelj!

Princ Hari (Prince Harry) je nakon nedavnog boravka na Jamajci, rodnom mestu rege velikana Boba Marlija (Bob Marley) pokazao interesovanje prema žanru proslavljenom zahvaljujući pomenutoj muzičkoj zvezdi. Britanski princ, koga je muzika oduvek privlačila, izrazio je želju da stane za di-džej pult i da svoju kreativnost pokaže pomoću ritmova i melodija rege muzike.

HARRY 532 1503915a Harry DJ Harry

Britanski tabloid "The Sun" objavio je foto-montažu na kojoj možemo da vidimo kako bi Princ Hari izgledao kao DJ. "Get up, stand up!"

Princ Hari je za vreme svog boravka na ostrvu imao prilike da upozna udovicu Boba Marlija, Ritu Marli (Rita Marley). Njihov susret jedan je od razloga zbog kojeg je princ poželeo da savlada svet didžejinga i da i on sam postane rege majstor.


Iris Zavargo je diplomirana novinarka, u najavi master komunikologije. Mađarski divani mnogo bolje od Balaševića, ali nije ni nalik svađalici iz pesme “Sin jedinac”. Svoj život zamislila je u ritmu muzike i zato uči da bude DJ, trudi se da ne zaboravi kako se svira klavir, trenira džez balet i s ljubavlju će pisati o ljudima zbog kojih smatra da najbolju stranu naše stvarnosti čine note.

Editors choice