Kad Harry Styles najavi album, sve su oči uprte u njega jer svi znaju da nam sledi nešto maestralno! Od Stylesa uvek možemo da očekujemo nešto potpuno drugačije, zbog čega smo uz najavu albuma dobili i propratni trejler – u kom Harry u nekoliko kadrova svojim fanovima pokazuje tragove koje mogu da isprate kako bi otkrili šta im je pripremio – a, već smo upoznati s tim kako fanovi Harryja Stylesa znaju da primete i najsitnije detalje.

Upravo zbog sposobnosti fanova da sve primete, možemo da se vratimo pojedinim ranijim pesmama bivšeg člana jednog od najvećih svetskih boy bandova svih vremena – One Direction. Na albumu Watermelon Sugar, koji je inspirisan istoimenom knjigom Richarda Brautiganau nekoliko pesama možemo da čujemo da se Harry vraća kući. U pesmi Canyon Moon, Harry govori o momentu iščekivanja povratka kući i u potpunosti opisuje kako kuća izgleda – uz žuta vrata koja možemo da vidimo upravo u videu najave za novi album. Harry u ovoj pesmi kreira budućnost u kojoj je kod kuće potpuno miran i staložen.

 Staring at the ceiling, two weeks and I’ll be home, carry the feeling through Paris, all through Rome…

Na omotu albuma možemo da vidimo opisanu scenu. U svojim tekstovima, Grammy dobitnik za najbolju pop izvedu za pesmu Watermelon Sugar (koja da, govori o oralnom seksu), često spominje povratak kući, jer se pored pojedinih ljudi osećamo toliko spokojno da u njima pronalazimo svoj dom.

 

Прикажи ову објаву у апликацији Instagram

 

@harrystyles је поделио/ла објаву

Comments