Da li si spremna za izazov? Evo kako da u 2019. pobediš (staru) sebe!

Love ’90s: Pravila oblačenja za urbane devojke

I dalje koristiš brijač?! Pronašle smo odličnu zamenu koja garantuje glatku kožu mnogo duže!

Back to classic: Trendi modeli patika koje ćemo voleti u 2019.

U trendu je menjati planetu na bolje! Evo šta TI možeš da učiniš!

Sve tajne ONLINE shopping-a koje moraš da znaš!

Mesto za petak veče! Evo gde da izađeš večeras!

Tajna glatke kože u zimskim mesecima

Manikir kao izraz slobodnog duha! Šta je tie-dye trend?

Ovakve sendviče još nisi probala, a možeš ih napraviti sama!

U vrijema kada su najčešće humanitarne akcije i veliki modni dizajneri pokazuju kako vole pomagati. Svaki od njih kreira božićno dvrce iz svoje mašte, koje se potom prodaje na aukciji, a prihod ide u fond onima kojima su najpotrebniji.

Ova aukcija pod nazivom “Les Sapiens de Noel des Creatures” događa se u Parizu, a pokrenula ju je poznata pariška novinarka Marie-Christine Marek. Izlagači su, među ostalima, bili Jean Paul Gaultier, Stella McCartney, John Galliano,Valentino, Paul Smith, modne kuće Dior, Paco Rabanne, Sonia Rykiel, ali i vrhunski arhitekti poput Zare Hadid, te produkt-dizajnera Ora Ite.

Ove godine prihod od aukcije ide u zakladu prve francuske dame Carle Bruni Sarkozy za pomoć djeci oboljeloj od side. Najskuplje drvce je doseglo cijenu od 46 tisuća eura.

Dizajneri su pokazali svoje orginalne vizije božićnog drvca koje su bile sve samo ne klasika. Poigravali su se svijetlom, bojama i materijalima.


Josipa Lijović je vedra studentkinja iz Zagreba koja slobodno vreme troši uživajući u prijateljskim druženjima uz kaficu i svojoj velikoj strasti – modi, o kojoj s užitkom piše na svom blogu Baby Loves Fashion. “Svako od nas bi trebalo da se potrudi da bude što bolja verzija sebe samog” je krilatica po kojoj živi i koja se često može čuti iz njenih usta.

Editors choice