Koji ste moćni rendžer bili kada ste bili mali? Kojoj Hogwarts kući pripadate? Da li ste bili Carrie, Charlotte, Miranda ili Samantha? Gotovo smo sigurni da vam se u mislima u sekundi formirao odgovor na svako od postavljenih pitanja. Pop kultura je postala veliki i neodvojivi deo života svakoga od nas, a svoje ličnosti smo tokom odrastanja izgradili upravo uz pomoć serija, filmova i likova koje smo gledali i voleli. Serije su za nas postale mnogo više od puke razonode i zabave, one su postale deo našeg identiteta. Suštinski, serije su nam promenile život.

Naravno, svako od nas je autentičan na svoj način i svi se međusobno razlikujemo. Odlikuju nas  različita interesovanja, stavovi, načini razmišljanja i pogledi na život. Možemo reći da je svako od nas ličnost za sebe – ali isto tako, možemo se fokusirati na nekoliko osnovnih tipova ličnosti kojima u manjoj ili većoj meri pripadamo. U pitanju su thinker, persister, harmoniser, imaginer, rebel i promoter, a mi vam u nastavku teksta predstavljamo osnovne odlike svakog od njih – kako biste otkrili kojem pripadate.

Zatim za vas izdvajamo savršene, nove ali i kultne serije i filmove koje ćete voleti – i koje možete pogledati na novoj HBO Max platformi. Ova platforma pruža nam izuzetno veliki izbor raznovrsnih serija i filmova koji će vas zabaviti, informisati ili pak navesti na razmišljanje. Pronađite sebe, svoju idealnu seriju i spremite se za bindžovanje!

THINKER

Thinker je osoba koja je izuzetna u detaljnom promišljanju, analiziranju i planiranju. Rado preuzima odgovornost, a svoje ideje i predloge uvek opskrbljuje činjenicama. Razmišlja logički, svemu pristupa analitički i uživa u serijama koje će je navesti na razmišljanje ili “izazvati” njen racio.

Savršene serije za thinkera koje možete naći na HBO Max platformi su „Mer iz Istauna“, „Mentalista“, „Pravi detektiv“ i „Naslednici“. Ove serije će se poigrati sa vašim intelektom, nateraće vas da se zamislite, navesti vas da odgonetnete misterije. Uživaćete u temeljnoj analizi njihovh likova i zapleta, a neće nas začuditi ni ako pre svih pogodite ko je misteriozni negativac.

hbo 1 Ovo su savršene nove serije za svaki tip ličnosti: Otkrijte koja je vaša!

PERSISTER

Persister je osoba koja svet posmatra kroz filter svojih stavova i vrednosti u koje veruje. Karakterišu je čvrsti moralni standardi i veoma je pronicljiva u komunikaciji sa novim ljudima. Izuzetno je posvećen ličnom razvoju, a kroz razgovore voli da iskaže svoje mišljenje ali i čuje drugu stranu – ukoliko veruje da joj može ponuditi zanimljivu, novu informaciju.

Savršene serije za persistera koje možete naći na HBO Max platformi su „Kamikaza“ , „Naša zastava znači smrt“, „Vučje vaspitanje“ i svima dobro poznata „Žica“. Ove serije će preispitati vaše moralne i etičke stavove i naterati vas da se zapitate na koji način biste kao čovek postupili u ekstremnim, distopijskim situacijama. Uživaćete u dugim diskusijama o postupcima likova pokušavajući da se stavite na njihovo mesto i garantovano ćete promeniti svoje poglede na svet nakon što ih pogledate.

hbo 2 Ovo su savršene nove serije za svaki tip ličnosti: Otkrijte koja je vaša!

HARMONISER

Harmoniser je osoba koja je u dodiru sa svojim emocijama, koja svet oko sebe posmatra upravo kroz emotivni filter. Harmoniser unosi empatiju i harmoniju u odnose sa drugim ljudima, prijatna je, saosećajna i potrebno joj je da bude prihvaćena – kao što i ona prihvata druge. 

Savršene serije za harmonisera koje možete naći na HBO Max platformi su „Normalni ljudi“, „Devojke“, „Prijatelji“ i „Moja genijalna prijateljica“. Uz ove serije ćete uživati, osećati emotivnu ispunjenost i naučiti kako bolje da razumete lične emocije. Likovi iz ovih serija će vam se činiti kao prijatelji koje ćete poželeti da zagrlite, a uz njih ćete proći i kroz svoje emotivne turbulencije.

hbo Ovo su savršene nove serije za svaki tip ličnosti: Otkrijte koja je vaša!

IMAGINER

Imaginer je maštovita, introspektivna osoba sa bogatim unutrašnjim svetom. Često razmišlja o sebi, životu i zamišlja scenarije koji se nisu dogodili. Imaginer je uglavnom interovertan, uživa u samoći ili malom krugu ljudi, a njegova razmišljanja su temeljna i sadrže brojne opcije, hipoteze, analize… Ako se uz vas oseća prijatno, sa imaginerom možete pričati satima, jer će uvek moći da pronađe još jedan pogled na situaciju o kojoj diskutujete.

Savršene serije za imaginera koje možete naći na HBO Max platformi su „Euforija“, „Stvoreni za ljubav“, „Stanica jedanaest“ i “Vampirski dnevnici”. Ukoliko ste imaginer, ove serije će vas lako uvući u svoj svet, gde ćete pratiti životne priče svih likova i u svojoj glavi konstruisati moguće scenarije u koje mogu upasti. Epski i naučnofantastični momenti među ovim serijama će vas navesti na još više razmišljanja, i učiniti da zamislite koje biste izbore i sami doneli da se nađete u situacijama koje u stvarnosti nisu moguće.

hbo 5 Ovo su savršene nove serije za svaki tip ličnosti: Otkrijte koja je vaša!

REBEL

Rebel nije samo buntovnik, već i kreativac koji uvek pronalazi rešenje koje drugi ne vide. On razmišlja outside the box, spontan je, razigran i u svemu može pronaći zabavu. Spontan je, lako i brzo donosi odluke jer zna šta želi, a šta ne. Rebel je omiljena osoba u društvu, izvor je pozitivne energije i zabave i odličan je partner za bindžovanje serija.

Savršene serije za rebela koje možete naći na HBO Max platformi su „Komičari“,  „Opasnice“, „Bez oduševljavanja, molim“ i „Trudna Ejmi“. Ove serije će vas zasmejati do suza, zabaviti vas, navesti vas da i sami razmislite o tome na koji način posmatrate život. Možete ih gledati sa prijateljima uz konstantno komentarisanje, duhovite opaske, smejanje, ubacivanje u reč i kreiranje dobre atmosfere koju će svi dugo pamtiti.

hbo 4 Ovo su savršene nove serije za svaki tip ličnosti: Otkrijte koja je vaša!

PROMOTER

Promoter je šarmanta, dopadljiva i snalažljiva osoba, koja može da se prilagodi i pronađe izlaz iz svake situacije. Promoteru je neophodna dimanika i pre svega mu je važno da se oseća živim. Komunicira direktno, brzo prelazi na poentu i veoma je strastven. Sa promoterom nikada nije dosadno.

Savršene serije za promotera koje možete naći na HBO Max platformi su „Tračara“,  „I tek tako…“, „Ljubavni život“ i  „Seksualni život studentkinja“. Ako se doživljavate kao promoter, u potpunosti ćete moći da se zamislite u svetovima koje predstavljaju ove serije. Štaviše, počećete život njihovih karaktera da i sami živite u stvarnosti. Uživate u dinamičnosti, događajima i isprepletanim pričama i dinamiku iz pomenutih serija prenosite u svakodnevni život. 

hbo 3 Ovo su savršene nove serije za svaki tip ličnosti: Otkrijte koja je vaša!

Sada kada ste pronašli svoju savršenu seriju, šta čekate? Napravite kokice, udobno se smestite uz partnera, prijatelja ili kućnog ljubimca i prepustite se bindžovanju!

Uz široku ponudu filmova i serija koja objedinjuje naslove iz Warner Bros, HBO, DC, Cartoon Network i Max Original produkcije, nova HBO Max streaming platforma pruža vam potpuno novo streaming iskustvo. Uz HBO Max imate mogućnost personalizacije do čak 5 profila, dok sadržaj možete istovremeno gledati na tri uređaja – za sve one situacije kada se sa partnerom ili porodicom ne slažete oko izbora serije ili filma. Takođe, možete registrovati neograničen broj uređaja, a sve to za samo 6,99 €/mesečno – dok je cena godišnje pretplate 54,99 €/godišnje, što vam omogućava 12 meseci gledanja po ceni od samo 8 meseci. OK, sign us up! Uz vrhunski kvalitet slike i zvuka, kao i veliki izbor raznovrsnog sadržaja čija ponuda prati najnovije trendove i naslove – sa HBO Maxom definitivno nećete pogrešiti. 

Za više informacija posetite HBO Max veb-sajt i pretplatite se već danas, kako biste imali pristup najnovijim filmovima i serijama u kojima ćete uživati, a koje vam možda i u potpunosti promene pogled na svet.

Comments