Edukativni program brenda Head&Shoulders “Mesec zdrave kože glave i prelepe kose”, koji ima za cilj da pomogne potrošačima da bolje razumeju perut i kako mogu da je se reše, još uvek je aktivan i svi zainteresovani kupci u odabranim marketima mogu da učestvuju u njemu.

Dr Gorana Isailović, jedan od dermatologa koji rade u H&S dermatološkom centru, rekla je da su brojni posetioci pokazali veliko interesovanje za ovaj program i da je tokom samo jednog vikenda pregledala više od 200 ljudi.

“Muškarci sa kratkom kosom koji su navikli da često peru kosu i imaju potrebu za njenom hidratacijom najviše su zaniteresovani za ovaj program. Rešenje njihovog problema je Head&Shoulders Total Care šampon. Pozivamo sve građane da dođu u Head&Shoulders centar i dobiju besplatnu konsultaciju sa dermatologom za zdravu i lepu kosu, i testiraju zdravlje svog temena”, rekla je dr Gorana Isailović i napomenula da svi posetioci, muškarci, žene, deca, mogu dobiti savet kako da se izbore sa simptomima poput svraba, iritacije i crvenila temena glave.

Da li ste znali da 50% ljudi makar jednom u životu ima problem sa peruti?

Heads&Shoulders edukativni program će omogućiti svim zainteresovanima besplatne medicinske konsultacije sa dermatologom, i savete kako da se oslobode neželjene peruti. Head&Shoulders dermatološki centri nalaze se u marketina u Beogradu a to su: DIS, Idea Extra, Tempo Kvantaš, Tempo Ada, kao i u Idei Kragujevac od 27. septembra do 20. oktobra.

head Head&Shoulders: Mesec zdrave kože glave i prelepe kose

Mesec zdrave kože glave i prelepe kose

Head&Shoulders, kao šampon broj jedan u svetu, i preporuka dermatologa širom sveta, omogućiće potrošačima besplatne dermatološke savete i konsultacije.

U Head&Shoulders dermatološkom centru svi zainteresovani potrošači moći će da se konsultuju sa dermatologom ali i da testiraju teme glave. Dermatolozi za testiranje temena koriste specijalne mikroskope koji pomažu da se stekne bolji uvid u stanje temena svake osobe, ali i da se utvrdi kako da se dostigne lepa i zdrava kosa 100% bez peruti.

Dermatolozi širom sveta preporučuju upotrebu H&S dva do tri puta nedeljno i kosa će biti zdrava i do 100% bez peruti.  Redovno korišćenje Head&Shoulders-a može da smanji opadanje kose (usled lomljenja kose).

Svi H&S šamponi kao glavni sastojak sadrže ZPT (cink piriton) koji se efikasno bori protiv glavnog uzročnika nastanka peruti (gljivice Malassezia globosa) ili simtoma kao što su svrab, iritacija, crvenilo temena.

Dermatolozi iz Head&Shoulders centra pozivaju sve zainteresovane da posete navedene adrese i da iskoriste sve pogodnosti edukativnog programa “Mesec zdrave kože glave i prelepe kose”. 

Comments